Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
 • Lindse­y Egot the only one
  Sön 26 jan 2014 19:41
  39023 visningar
  267 svar
  Inlägg från Lindsey Egot the only one Visa alla inlägg
  267
  39023

  Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

  Men stäm frisören!

 • Lindse­y Egot the only one
  Sön 26 jan 2014 22:49
  #59
  slemtorsk i din bralla skrev 2014-01-26 22:35:53 följande:
  Kan bero på en sak.. att i den åldern börjar kvinnor komma in i klimakteriet och hårkvaliteten försämras avsevärt att ha långt hår då kan vara ett helvete, håret kan bli oerhört tunt sprött och omöjligt att sköta, fett och tungt och ett långt hår tar dessutom tid att sköta om då det tar längre tid att tvätta, torka och styla. När man är i den åldern har man dessutom oftast nått till en punkt i livet då det är dags för förändring, barnen börjar bli stora om de inte redan har flyttat, det är inte ovanligt med karriärbyte eller klättring på karriärsstegen just i den åldern bland kvinnor och man vill ha ett nytt fräscht hår som är lätt att sköta och inte tar så lång tid att fixa.

  Långt hår är vackert, det håller jag med om men är det ett svårt hår (vilket håret ofta blir just i klimakteriet) så är det ett helvete. Man har också en mognad i den åldern som gör att man värdesätter andra saker än tex ett "långt kvinnligt hår"... Ett långt hår gör att man ser äldre ut (tro det eller ej), tjockare och dessutom blir det fler grå hårstrån att färga över om man nu är av den sorten som färgar sitt hår.

  FInns säkert tusen fler anledningar varför kvinnor i den åldern kapar sitt hår, kanske främst för att de är och vill bli sedda som kvinnor och inte flickor/våp, de vill bli uppskattade för sin kompetens inte sitt vackra kvinnliga hår??
  Jag kan förstå att man med åldern inte orkar sköta ett långt hår. Jag är själv sjuk (37år) och bara att tvätta och föna ett hår som går till svanken och som är extremt tjockt så knappt frisörerna vill klippa det mer än 10 cm ja då förstår jag att även andra inte orkar. Jag blir helt utmatta av det. Nu har jag klippt page men trivs inte tyvärr. Så till sommaren har jag till axlarna igen. Men jag förstår att folk gillar att ha kortare hår än långt för det är jobbigt att sköta om kvalitén ändrar sig.
 • Lindse­y Egot the only one
  Sön 26 jan 2014 23:04
  #62
  Petite Chérie skrev 2014-01-26 22:59:08 följande:
  Men då var hon nog ful till att börja med, men allt hår dolde det.
  Crazy people don't know they're crazy. I know I'm crazy, therefore I am not crazy. Isn't that crazy.
  Hahaha.....
 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 09:17
  Anonym (kortkort) skrev 2014-01-27 09:15:06 följande:

  Vilken tur att jag är gift med en man som uppskattar mitt korta hår. Jag fick så dålig hårkvalitet av graviditeterna att jag kapade av det ( ala Mia Farrow i Rosemarys baby, twistandshout1960s.blogspot.se/2011/11/mia-farrow.html) och jag har aldrig fått så mycket komplimanger, eller för all del uppmärksamhet av män. Det framhäver min långa hals och stora ögon. Gillar skarpt! 


  Men alla passar inte i kort hår.


  Vissa män gillar kortklippt helst när bäraren har en lång och sexig hals som de kan luta sitt huvud in mot och kyssa. Vet många som uppskattar det alt en snygg svinrygg/truls.
 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 10:37
  fnyske skrev 2014-01-27 10:19:06 följande:

  Är det inte bättre att säga som det är till henne än att skapa en tråd på FL där du gnäller om hennes frisyr?


  Hade hellre hört min mans åsikt än att få veta att han startat en tråd där han tycker att min frippa liknar en svamp o att det är så fult.


  Ett förhållande bygger väl på ärlighet o tillit?


  Männen blir säkert utslängd då och kommer få svårt att få sex med den lille snoppen som de har som har krymp pga den korta frisyren
 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 15:33

  Jag tror inte kvinnor bryr sig om ifall de får färre ligg så som männen är livrädda för att inte få ligga.

 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 20:42
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-27 20:14:07 följande:
  Du kan inte säga att det "är" allt det där. Du kan säga "jag tycker att det är så här..." istället för annars ljuger du bara. Mitt hår är superlångt, men jag har aldrig tyckt att det är tungt, och jag har ändå tjockt hår. Svettas jag sätter jag upp det i en knut eller i en tofs, det slits inte om man tar hand om det rätt, blir det fett tvättar jag det eller tar i torrshampoo, är det i vägen flätar jag det eller sätter upp det vilket jag dessutom gillar att göra, det fastnar inte? Mitt är ner till höftbenen, och har aldrig fastnat. Kort hår måste också skötas, och klippas oftare, man måste inte platta håret? Man måste inte torka håret heller (antar att du menar med fön), men kort hår måste väl också torkas? Orkar jag inte låta håret lufttorka eller orka blåsa det torrt så flätar jag det bara och låter det ta sin tid att torka. Långt hår är inte jobbigt om man inte har den inställningen.
  Jag håller med. Ett långt hår behövs inte tvättas ofta. Borstar man håret morgon och kväll med många tag kammar man ut fettet i hårbotten ut i håret och det blir glansigt. Mitt problem är att det tar 8 timmar att lufttorka.
 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 21:30
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-27 21:17:02 följande:
  Oj, det var mycket! Jag fönar det för det mesta, men kall luft på topparna och det tar kanske 10 minuter. Lufttorkar jag håret tar det 4-5 timmar om jag sitter still, och ca 3 om jag rör på mig tex tränar. Men det är ingenting jämfört med att älska sitt hår och utseende i alla fall. Det borde alla göra. Dessutom behöver jag bara duscha håret en gång i veckan för mitt hår håller sig fräscht jättelänge och de sista dagarna har jag torrshampoo och tofs eller fläta. Dessutom har man superkort hår så kan man inte sätta upp det och det ser smutsigt ut fortare? Hur ofta duschar ni med kort hår, axellängd räknas.
  Tyvärr klippte jag page i november. Vantrivs nått fruktansvärt men min graviditet nu gjorde något med håret. I vanliga fall får jag lockigt hår när hag klipper av det men nu är det stora vågor längst ner som är svårfixade. Jag har haft page två gånger tidigare i livet och det ser alltid ovårdat ut efter 2-3 veckor för mitt hår är som ogräs och växer snabbt. Ca 15-20cm per år så riktigt kort skulle jag aldrig kunna ha för jag har inte råd att klippa mig var 3 vecka.
 • Lindse­y Egot the only one
  Mån 27 jan 2014 23:21
  felix le chat skrev 2014-01-27 23:07:53 följande:
  Du är som den där hästen i Barna Hendenhös med 15-20 cmm per år !
  Vad hette han kusen ?
  Gnägggggg! Ge mig en sockerbit så blir jag säkert jätte söt. Nu ser jag inte mycket ut för världen.
 • Lindse­y Egot the only one
  Tis 28 jan 2014 00:10
  felix le chat skrev 2014-01-27 23:26:44 följande:
  Såja, upp med hakan. Inte henga lepp. Det är säker så fint och rart så,
  Jo jag kan köra med en Estelle rosett mitt på huvudet så tar den bort blickarna från resten av huvudet.
 • Lindse­y Egot the only one
  Sön 2 feb 2014 12:13
  Dianne skrev 2014-01-30 22:19:40 följande:

  Håller med dig i sak (ja inte att de ska i fängelse då! smile1.gif ) Den där mohikanfrisyren, som jag antar att du menar, är verkligen alldeles förfärlig. Och allra värst är det när kvinnor över 30 har den, och tror att de ser ut som coola, uppkäftiga tonåringar i den! smile2.gif

  Överhuvudtaget så tycker jag att långt hår är snyggast på tjejer. Mera hår är alltid mer glamouröst än mindre hår.


  Gäller det överallt på kroppen?
Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...