Inlägg från: Zerc |Visa alla inlägg
  • Zerc

    Varför hatar folk MP?

    Jag hatar inte Miljöpartiet som parti... jag ogillar bara Fridolin och Romson. Finner dem irriterande att se och lyssna på. Sedan tror jag väl att de flesta som har emot MP har det för att "Miljöpartiet" är ganska missvisande. De jobbar inte direkt mer för miljön än vad något annat parti som inte har namnet "Miljö" i sina partier gör. Och många MP-väljare röstar ju på dem endast för att de tänker på miljön. De verkar inte ha koll riktigt.

  • Zerc
    themia skrev 2015-05-11 00:16:37 följande:
    Struntprat!
    MP är partiet som i särklass arbetar mest för miljön. Inget annat parti kommer ens i närheten.

    På vilket sätt "arbetar" de mer för miljön? I dagens samhälle så är miljö och natur något i princip alla människor tycker är viktigt, det ÄR viktigt för samhället. Miljön är något som kommer upp i alla partier på ett eller annat sätt.


    Däremot så har ju MP fått massiv kritik just för att de inte gör tillräckligt för miljön, eller för att deras politiker inte ens kan leva som de lär.

  • Zerc
    themia skrev 2015-05-11 11:47:02 följande:
    Fortsatt struntprat. Du har snöat in på rykten påhittade av SD-anhängare och andra som inte gillar MP.
    De allra flesta MP-anhängare lever som de lär. Och kom nu inte med Åsa och båtfärger, det är bara så tröttsamt

    Hur mycket MP kan göra för miljön, är helt beroende av det inflytande partiet har med 7% av rösterna i valet. 

    Haha, SD-anhängare och andra som inte gillar MP? Jag har ALDRIG hört något som sagt att MP är ett parti som "arbetar såååå mycket för miljön" "det är solklart att man ska rösta MP om man tänker på miljön" osv osv. Det är inte direkt folk som ogillar MP, men det är den uppfattningen de flesta har. Sedan vet jag flera stycken som röstar på MP bara för namnet "MILJÖpartiet", för när man frågar dem vad det är exakt de vill göra och hur de vill förbättra miljön som skiljer sig från andra partier så har inte en jävel en susning.


    Sedan att det har skrivits om Miljöpartiet i media det senaste året, just för att de inte har miljön som hjärtefrågor längre utan de lägger ner tid på massor av annat som inte har ett skit med miljön att göra, det blundar väl sånna som du för.

  • Zerc
    themia skrev 2015-05-11 15:42:14 följande:
    Folk får rösta på Miljöpartiet av vilka orsaker de vill, liksom att folk får rösta på vilket parti som helst av vilka orsaker som helst.

    Demokrati kräver inte att man redovisar varför man röstar på ett visst parti.
    Rösthemligheten är en av demokratins viktigaste grundpelare.
    Du är väl demokrat, eller ...?

    Självklart får vem som helst rösta på vad den vill, det är inte det vi snackar om. Oftast så röstar människor på ett parti som vill något som personen tycker är viktigt. Hur många röstar på ett parti bara för att? De allra flesta röstar på ett parti av en anledning, parti A vill detta och det tycker jag är jätteviktigt, jag röstar på dem. Parti B vill detta, nja... det ogillar jag.. ska kolla om det finns något annat. Parti C vill ändra på detta, precis det som jag har haft emot så länge, jag röstar på det.


    När man frågar folk varför de röstar på Miljöpartiet så är det: "För att de tänker på miljön."


    "Jaha, men på vilket sätt tänker de på miljön? Vad är det MP vill som är så viktigt för miljön som inte något annat parti vill?" frågar man då.


    Svar: ÖÖÖÖÖÖHHHHHH.....

Svar på tråden Varför hatar folk MP?