• MmeB

    Novemberbarn 2014

    Hej!

    Jag hakar på här! Jag plussade första gången i torsdags och gjorde även ett test idag (bim idag egentligen) och det gav snabbare utslag idag. Skrattande Är så glad och kan knappt tro att det är sant! 
    Jag är 35 år och det här är första barnet (tredje försöket). Jag och min man är gifta sedan juli förra året och vi har varit tillsammans i lite drygt två år. Det här ska bli så spännande!!!

  • MmeB

    Tycker jag har väldigt få gravsymtom och undrar bland om livet är kvar därinne...

    Jag misstänkte att jag var gravid då jag plötsligt fått tungt att andas (hade tungt att andas förra grav), fick lite finnar samt att mina spottings var klart mindre och upphörde fort.

    Andningen går nu lättare och finnarna är på väg bort... kan känna av ett visst illamående ibland och ibland lite molvärk i livmodern men det är bara det.

    Har vissa temperaturomslag i kroppen med växlande mellan kall och het men det känns inte direkt som något tydligt gravsymtom...

    Har ni mycket/tydliga symtom?

    Jag är bara i 4+2 iofs...[/quote

    Jag har heller inte så många symptom. Har ömma bröst och kanske lite humörsvängningar, men annars är det inget. Jag tror det beror på att det ännu är ganska tidigt i graviditeten, är i 4+4 har jag för mig.

    Jag tycker vi kommer överens om att inte oroa oss utan att i stället njuta av att vi än så länge i alla fall är ganska förskonade från symptom. De kommer tids nog förmodligen!

Svar på tråden Novemberbarn 2014