• choklaa

    Novemberbarn 2014

    Jag är vecka 5+3 med bf enligt bm den 13/10 vilket ej stämmde för första barnet och inte för denna heller då jag vet exakt när ägglossning var så bf 28/10 men tror mig inte födda förrän någon dag senare. Hoppas på ett november barn :)

  • choklaa

    Jag hoppas verkligen att jag får gå övertiden och födda den 3/11 på min födelsedag :) vore den bästa presenten man någonsin kan få

  • choklaa

    Var på VUL i går, fick se en liten där inne, som växt till sig 15,3mm och räknades ut till att vara i vecka 8+1. Nu kan vi åka på semester med sol och bad och bara njuta.

  • choklaa

    Tittar in och försökte läsa ikapp en veckas skrivande men gav lätt upp. Nu är vi åter i sverige efter en vecka sol och bad. Resan gick så bra och lillen klarade värmen :) blev två badomgångar endast för mig en i korralreven ute på havet och en i lagunen. Dock lite smutsit vatten upptäckte jag efter att ha hoppat i.

    Så i dag blev de badhuset och färdigbadat för denna gången..

    9+5 i dag ska ringa bm i morgon för inskrivningssamtal.

    Mår hur bra som helst känner inga krämpor eller täcken på graviditet. Lite jobbigt i bland när man läser alla inlägg här på de som orar sig och som de visat sig vara missfall men vi har fått se vår lilla älskling för 10 dagar sen så lugnet sitter fortfarande i :)

  • choklaa

    Funderar lite, efter att ha varit utomlands dag 4 så börja det komma som en hugande molande smärta i magen och samtidigt ont i ryggen långt ner. Kom två dagar i följd började också då att få diarrer och får krafftiga smärt genombrott i samband med diarrerna vet ej om det enbart är tarmarna som är i obalans eller om det är livmodern och bebis.
    Men var på VUL 8+0 och då mådde den bra. är nu då i vecka 10+0.
    Kan detta vara normalt eller täcken på missfall?

  • choklaa

    Vill annonsera lite :) har en Emmaljunga nitro 2013 modelfärg pp grey (pp märke på suffletten) inga märken i chassit, sitt del använd 2-3 månader dock ej dagligen och liggdel använd 2 månader säljs med parasoll och fotsack. Om någon är intresserad. Betalde 10,300:- för detta. I februari 2013.

    Säljs för 8500:-

    Inboxa om intresse finns.

  • choklaa
    Nadde skrev 2014-04-07 21:04:51 följande:
    Nadde Bf 18 nov . Skövde :)
    Är det ditt första barn? Bor i lidköping.
  • choklaa

    Måste fråga är i vecka 14+1 nu på kvällen eller ja sista timmen har jag haft molande typ mensvärk. Har ni har liknande som att de trycker/molar längst ner i tjejmagen.
    Gjorde UL 12+2 och då mådde bebis bra.
    Kan tillägga jobbar nätter, inte för att de ska ha någon betydelse.

  • choklaa

    Har legat i sängen större delen av dagen efter natt jobb. Har en sådan jäkla mensväek och de trycker på nedåt när jag står. Har skött magen 4 gånger undra om de kan va magsjuka och mår sjukt illa.

    Ringde bm och hon blöder du inte är de avvakta som gäller man vet aldrig. Och så nämde hon missfall. Jävla kärring!! Tänkte att hon kunde lyssnat med doppel. Eller något de trycker på riktigt mycket nedåt när jag står upp. Är ju i vecka 14+3

  • choklaa

    EnglaAlvaTredje: tips be att få lämna TSH, T4, T3 och trak samma känsla hade jag utan att veta varför blodtrycket var sådant. Visade sig ha med ämnesomsättning och då är de viktigt att få medicin i tid.

  • choklaa

    Ska in på ul nu på morgonen efter två dagar med sammandragningar :( 10:00 gäller de. Mannen är i väg 13 mil hemifrån. Ville inte oroa honom varken i går eller i Morses när han skulle åka då han har ett viktigt möte.
    Så tänkte berättar när allt är klart. Hoppas bara allt är bra med den där vildingen i magen.

  • choklaa

    Jag har haft både brio med fasta däck och emmaljungan har jag kvar. Nitron är mer smidig med sina snurrbara däck. Blir mindre lyft eller vad man ska säga när man svänger då vagnen följer med. Så det gör ont o hjärtat att sälja vår.
    Har massor med tillbehör till den. Och ska sälja allt för några hundringar billigare än vad den kostar att köpa enbart ligg och sittdel. Så om någon är intresserad så hör av er.

  • choklaa
    finder skrev 2014-05-03 19:16:05 följande:
    När jag nyser eller vrider mig ibland så hugget de till i livmodern.. 11 fulla veckor
    Händer mig från vecka 7 och även nu. Mest dock när jag gäspar har de blivit sista veckorna.
  • choklaa

    Då har vi varit på rul. Var en frisk liten välutvecklad bebis. Och vår son ska få en lillebror. Så bikarbonat testet var missvisande då de visade flicka.

  • choklaa

    BF enligt rul 15 oktober. Dock sa en Gyn bara för en vecka sedan 10 oktober och vid tidigare två Gyn undersökningar 10oktober. Hade inte fått ett plus vid den tiden som jag plussa om jag nu skulle ha bf 15 oktober. Så 10oktober går jag på. Så får vi sen se.

  • choklaa
    EmiliaGK skrev 2014-05-09 19:39:13 följande:
    Ok, bara tänkte att då kommer det ju inte bli någon novemberbebis :)

    Man vet alldrig. Sist var jag beräknad 5 februari och sonen tittade ut 25 februari.
    Så kan lika väl komma på min födelsedag i början av nov. :)
Svar på tråden Novemberbarn 2014