• LilMommy1

    Att skaffa barn är egoistiskt

    Är otroligt trött på par som skaffar biologiska barn. Det är rent ut sagt egoistiskt att man vill ha biologiska barn. "Jag vill känna hur det känns att vara gravid" och "Vi vill ha vårat EGET barn som är en blandning av oss två" är två argument som jag blir otroligt provocerad av. Det finns miljontals föräldrarlösa, hemlösa och svältande barn ute i världen som bara väntar på att få en familj. Och vad gör vi mellan-mjölks svenskar? Jo vi skaffar en massa egna barn och skämmer bort dom med fula och onödiga leksaker, teknikprylar och kläder. Ger ni ens de svältande barnen en tanke? Eller är ni kanske för upptagna med att köpa nya leksaker till era lite överviktiga söner och döttrar?? Öpnna ögonen och förstå att skaffa egna barn är en av de mest egocentriska sakerna man kan göra. Ni borde alla skämmas. 

    Tycker att vi i Sverige borde bli det första land som förbjuder biologiska barn. Det borde ej vara tillåtet att skaffa egna barn. Dock ska varje par få adoptera hur många barn de vill. På det sättet gör vi världen en tjänst. 

    / KVINNA SOM TYCKER ATT NI BIOLOGISKA FÖRÄLDRAR ÄR PATETISKA. 

  • Svar på tråden Att skaffa barn är egoistiskt
  • zZzZz

    Gå och lägg dig... 

    Mest puckade jag någonsin hört... 

    Adoptera alla du, så blir det nog bra :) 

  • Vickan I

    Haha fredag var det. Men för att skriva ngt. Klart det är ego att skaffa barn! Resten du skriver är bara fel. Styrkekram på dig.

  • LilMommy1
    gunthe skrev 2014-02-21 22:44:57 följande:
    Tycker du är patetisk.
    Och varför skulle jag vara patetiskt? Måste vara mer patetiskt att låta miljontals barn svälta.
  • Selfish Geene
    LilMommy1 skrev 2014-02-21 22:38:20 följande:
    Är otroligt trött på par som skaffar biologiska barn. Det är rent ut sagt egoistiskt att man vill ha biologiska barn. "Jag vill känna hur det känns att vara gravid" och "Vi vill ha vårat EGET barn som är en blandning av oss två" är två argument som jag blir otroligt provocerad av. Det finns miljontals föräldrarlösa, hemlösa och svältande barn ute i världen som bara väntar på att få en familj. Och vad gör vi mellan-mjölks svenskar? Jo vi skaffar en massa egna barn och skämmer bort dom med fula och onödiga leksaker, teknikprylar och kläder. Ger ni ens de svältande barnen en tanke? Eller är ni kanske för upptagna med att köpa nya leksaker till era lite överviktiga söner och döttrar?? Öpnna ögonen och förstå att skaffa egna barn är en av de mest egocentriska sakerna man kan göra. Ni borde alla skämmas.  Tycker att vi i Sverige borde bli det första land som förbjuder biologiska barn. Det borde ej vara tillåtet att skaffa egna barn. Dock ska varje par få adoptera hur många barn de vill. På det sättet gör vi världen en tjänst.  / KVINNA SOM TYCKER ATT NI BIOLOGISKA FÖRÄLDRAR ÄR PATETISKA. 

    Vad ska straffet vara för den som blir gravid trots förbudet?
  • VNmamma

    ts, det finns en massa barn som lever under usla förhållanden. Av dem är det en ytterst liten del som är möjliga att adoptera. De kanske lever i ett land som är så fattigt land med bristfälliga lagar och förvaltning. Från ett sådant land får man inte adoptera. Andra barn är kanske fattiga men har föräldrar i livet som vill och försöker försörja dem. Då kan man inte bara skilja dem åt.

    M a o det finns många skäl att det finns fler som vill adoptera än det finns barn som kan adopteras.

  • en glad

     "Det finns miljontals föräldrarlösa, hemlösa och svältande barn ute i världen som bara väntar på att få en familj."

    Nej, det gör ju ine det. Det finns barn som har det svårt och lider, ja, men de flesta av dem har en familj och/eller släktingar som de kan leva hos - de är inte möjliga att adoptera. Och små barn som är möjliga att adoptera råder de oerhörd brist på. Någon räknade ut att för varje litet barn som behöver nya föräldrar går det ca 30 sökande ..... Äldre barn finns det fler, men få vill adoptera 6-7-10-åringar!

  • Knota
    LilMommy1 skrev 2014-02-21 22:51:15 följande:
    Och varför skulle jag vara patetiskt? Måste vara mer patetiskt att låta miljontals barn svälta.
    Det gör ju du också.
  • Sarakechi

    Din mamma kunde ju ha börjat med att svälja, så hade inte du behövt posta en sån infantil trådstart..

Svar på tråden Att skaffa barn är egoistiskt