Inlägg från: Anonym (pinsamt 2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pinsamt 2)

    Hur bajsar du?

    Jag har kanske en släng av IBS - om man nu kan ha det så..

    Jag har de senaste 25 åren fått gå på toaletten varje morgon och det har varit bråttom, det har gjort ont av magknip och det har tryckt på. Ibland blir det två och någon enstaka gång per år 3 besök på morgonen.

    I perioder är det 'sprutmålning' och i perioder är det halvfast till löst, om det blir mer än ett besök är det illa gång 2 och 3...

    Min mage mår bäst av att vara tom, och det finns saker om jag över huvud taget inte ska äta - vitlök är den enskilt sämsta saken för min mage och då blir jag lixom inte klar trots 3 eller 4 eller 5 besök - det går inte att torka sig och få ett papper som inte är rent helt enkelt. Tvål och vatten är det enda som funkar. Det är iofs bäst med tvål och vatten varje gång.

    Jag har märkt att jag ibland kan hålla mig på morgonen (dela rum på hotell med en arbetskamrat) och då kan det ta flera dagar tills jag kan gå på toaletten, det är förvånande eftersom jag absolut inte kan göra det hemma.

    Jag tror att eftersom jag hade svårt att gå på toaletten som barn, 3-4 dagar mellan besöken, senare lärde mig bli mer uppmärksam på kroppens signaler och nu är för medveten om vad som händer där nere, det är en del av skälen till att det blir så bråttom på morgonen.

Svar på tråden Hur bajsar du?