Inlägg från: Terabyte |Visa alla inlägg
  • Terabyte

    Vad drömde du inatt?

    Hej jag drömmde inatt om allt mellan rädda fåglar till begravningsföljd så först drämde jag att vi var i en skog ett gäng fågelräddare där var kråkor koliber örn och en duvhök alla var fast vid foten av en björnfälla såndär som kniper om foten när man trampar dit, sen så jadde jag två jobb ena visste jag inte vad det bar men andra jobbet i drömmen var jag bagare jobbade på ett bageri och också körde ut bakelser till kunder och jag hadde en moped bil som vi körde ut bakelser med det var jag och min förra arbets kompis och min nyvarande arbetskompis på mitt nya ställe där jag jobbar på riktigt men joo drömmen.... sen mitt i allt så var jag klädd som på 1800 talet med en hög hatt och en linss som man klämmer fast med ögat och mustach och en gammal bil hadde jag så kom plötsligt ett behravningsföljd sen efter det så hadde jag min gamla mopedbil och körde hårt med den genom stan genom väggar och staket så var jag plötsligt inne på en vilda västern bar och vem såg jg där ...hmm?..... no såklart Arthur Morgan från red dead redemption 2 (ett spel ps4) så han skaade om mig lite tog i axlarna och råskade till lite sen skulle jag fly därifrån så jag tog en entiy xf bil den bilen finns i gta v och så var drömmen slut.

  • Terabyte
    Chattisen skrev 2019-03-25 22:11:01 följande:

    Haha då spelar man för mkt datorspel ;)


    Hahha joo det gör jag verkligen typsådär en 12 timmar per dag inte i sträck nog har jag suttit i sträck längsta kanske 6 timmar då var jag styv i benen när jag skulle gå och hämta kaffe jag sitter annars kanske 3-5 timmar i sträck :D
  • Terabyte

    i natt jag var i min klass där var min pappa och andra, pappa och jag tog lastbilskörkortet på samma gång i verkliheten, men drömde att vi var där igen.

    Så går jag i korridoren så möter jag 4 "hoodare" mörkhyade män (kallar dem för hoodare för mörkhyade räppare sjunger ofta om hood och jag tycker om rap egentligen "gansta rap") sittandess på en bänk med massor av cannabis plantor runt om sig där de satt och frågade av mig hej sku du vila ha some weed? (Engelska: Some=lite/en bit) (Engelska: weed=röka gräs/röka cannabis) jag sade nej och sprang iväg för de började jaga mig det var otäckt så såg jag där är mitt gäng och tänkte i drömmen men vi är typ en flock då kan vi besägra dedär "hoodarna".

    Sen mitt i allt var jag först med en hoodare och arbetade jag lade kläder på ett band samma som de har i kassorna i butiken, så är det på riktigt också på jobbet lägga kläder på ett band.

    Mitt i allt så var det tomt där läääänge tomt, men då började de komma tillbaka var de nu hadde varit och så var deömmen slut.

  • Terabyte
    La Lola skrev 2014-03-07 08:48:52 följande:

    Jag har byggt med lego i natt i min dröm.

    2 större hus med massa fönster.


    Jag har också drömmt om lego att jag var i en jätte fin lego stad husen var radade halft på varandra husen var av lego och var som sagt halvt byggt på varandta så de gick i en cirkel som trappor runt stan nästa hus var lite högre upp än föregående som trappor och staden hette "Satama" det är finska och betyder hamn
Svar på tråden Vad drömde du inatt?