• kristin10

    Gravid efter IVF i februari 2014 - BF oktober 2014

    Grattis snobben!

    Jag har också plussat efter FET i februari, men har beräknat i mitten på november.

    Vi har försökt sedan september 2011 och efter att ha sökt hjälp gjordes vårt första IVF i december i fjol. Det lyckades inte, men nu har det alltså äntligen lyckats.

  • kristin10

    Grattis Solanna! Hoppas det går vägen denhär gången för dig.

    Håller på att bli tokig med mina funderingar, planerar en massa och surfar på en massa baby-sidor på nätet. Kanske det avtar efter nån vecka. Allt är bara så nytt och spännande.

    Hittills har ju allt handlat om att få plus, men jag har inte tillåtit mig att tänka på vad som händer sen... :) Det är i alla fall väldigt skönt att ha lyckats bli gravid nu, resten löser sig med tiden. Vi har ju ändå 9 månader på oss.

  • kristin10

    Jag brukar alltid vara trött, men det kan hända att jag är extra trött nu. Nåt annat känner jag inte av ännu.

    Lycka till på VUL imorgon!

  • kristin10

    På onsdag ska vi äntligen på VUL. Ser fram emot det. Magen växer massor så nu kan jag inte ha byxor längre, har en kjol som är det enda som passar. Måste försöka sy om nåt par byxor till gravidbyxor.

  • kristin10

    Kommer att vara i v 7+2 på onsdag när vi ska på VUL.

    Jag använder inte jeans tyvärr, annars skulle det vara perfekt med tummytie. Får se om jag hittar gamla byxor i skåpet eller om jag köper på loppis och syr om dem.

  • kristin10

    Har en liten sak att berätta om en kollega.

    Jag gifte mig för 2 1/2 år sedan och har sen dess försökt bli gravid, vilket en kollega vet om. Jobbet också om hela IVF-resan. Hon och en annan kollega, som båda har barn, hade diskuterat barn förra veckan en dag när jag var ledig.

    Hon som inte vet nåt hade då frågat av hon som vet: "tycker inte 'Kristin' om barn, vill hon inte ha barn?". Min kollega hade väl sagt nåt om att hon tror vi har svårt att få barn. Men är det verkligen vad folk tror om såna utan barn?

    Min första tanke om alla utan barn är "kan de inte få barn?" Sen finns de några få i min vänkrets som sagt att de inte vill ha barn och då behöver man ju inte fundera över dem mera.

  • kristin10

    Jo, VUL var imorse och vi såg ett litet hjärta slå. Nu känns det bra när man fått graviditeten bekräftad. Har inskrivning nästa vecka på torsdag.

  • kristin10

    Detdär med kreativa kläder på jobbet känner jag igen. Har inte blivit så mycket större, men tillräckligt för att vara tvungen att ha gummiband i byxorna eftersom jag inte vill ha fast knappen. Det går ju inte att ha det tajtaste jumprarna mera.

    Jag vill ju inte att de på jobbet får veta innan familjen vet och tänkte vänta en månad ännu innan vi berättar.

Svar på tråden Gravid efter IVF i februari 2014 - BF oktober 2014