Inlägg från: Anonym (djurvän) |Visa alla inlägg
  • Anonym (djurvän)

    Bojkottar du något varumärke?

    Jag bojkottar märken som t.e.x L'oreal, Palmolive m fl för att de testar sina produkter på djur. 

  • Anonym (djurvän)
    Anonym (MAX) skrev 2014-03-15 08:54:37 följande:
    Jag bojkottar Nestle och hamburgerkedjan Max. Den sistnämnda eftersom de uttalar sig negativt om Sverigedemokraterna. Jag tycker inte att det är upp till en hamburgerkedja att uttrycka för eller emot något svenskt parti och hade bojkottat dem oavsett vilket parti de uttalar sig kring.
    Gör de?? Tack för infon. Nu är det alltså inte bara det svenska köttet som talar till deras fördel.Glad
  • Anonym (djurvän)
    Anonym (asdjka) skrev 2014-03-14 20:52:16 följande:
    Ja det är förjävligt att UNICEF jobbar för att ett antal hundratusen barn inte ska antingen dö eller bli invalidiserade varje år av vanliga barnsjukdomar. De är verkligen ondsinta de där UNICEF.
    Ja, hu ja! (Foliehatt på)
  • Anonym (djurvän)
    Furtuna skrev 2014-03-14 21:16:08 följande:
    Alla hamburger"restauranger" (McDonalds, Burger King, Max, Sibylla), för de är inga restauranger o ska jag gå till något liknande för att jag av någon anledning inte har tillgång till annan mat så går jag till Frasses, mindre ställe men bättre kvalité.. Samt bojkottar skvallertidningar för de är bara skit i dom. Bojkottar schampo för de är ett farligt gift som inte bara skadar mig som användare utan även vattenlivet och framtida generationer. Bojkottar även alkohol och tobak och andra droger då jag tycker det är fel att behöva berusa sig för att må bra..
    Har ätit på Frasses en gång och aldrig mer. Smakade skit!!
  • Anonym (djurvän)
    Aniiee skrev 2014-03-14 22:19:30 följande:
    Alla kvinnor som använder en epilator kommer bli ledsna nu...... Alla som spelade Mastermind på fritids..... 
    På fritids???? Jag har Mastermind hemma! :) Fast jag bojkottar som väl är inte Israel heller.
    Anonym (gro) skrev 2014-03-14 22:11:54 följande:
    Precis. Jag tycker ärligt talat att denna hets mot Israel är oproportionerlig och bygger dessutom hos de flesta på okunskap och vinklade mediarapporteringar. Väldigt få jag har kommit i kontakt med som är negativt inställda till Israel har någon egentlig aning om vad som pågår i konflikten. De bryr sig inte tillräckligt för att ta reda på det heller, utan tror okritiskt på vad "alla andra" säger i lilla ankdammen Sverige.

    Okej om man ändå väljer att bojkotta israeliska varor, det är ju upp till var och en, men det är faktiskt hyckleri att då inte bojkotta varor från t.ex. Kina. Skillnaden är ju också att om du bojkottar varor från Israel gör du verkligen inte palestinierna någon som helst tjänst, eftersom stor del av dessa faktiskt jobbar på, alltså får sitt uppehälle från, israeliska fabriker. En bojkott drabbar alltså den palestinska civilbefolkningen, men det är det uppenbarligen ingen som bryr sig om.
Svar på tråden Bojkottar du något varumärke?