• Aila

    Vi som försöker bli gravida med första barnet!

    Hej, Jag är 20 år och jag och min kille har bestämt oss för att försöka skaffa barn!
    Känslorna är överväldigande, är otroligt lycklig men samtidigt så nervös, har ju ingen aning om hur det är att vara förälder!

    Jag har gått barn och fritid på gymnasiet, praktiserat på många olika förskolor och nu jobbar jag med barnpassning så, erfarenhet av barn i olika åldrar, det har jag. 
    Men jag kan nästan tänka mig att det inte går att jämföra med att faktiskt bli förälder på riktigt!

    Hoppas att jag kan hitta lite människor här på FL som är i samma sits som mig, ung, försöker bli gravid med första barnet och har massa tankar, känslor och funderingar på det som komma skall.

    // Aila
  • Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet!
  • Aila

    Tre år?!
    Har ni försökt andra metoder, hälsosamt liv, tabletter osv?
    Eller försöker ni bara old fashion style så att säga? :p

  • Aila

    Vad härligt att se att det är så många människor som skriver här! Välkomna! En fråga: Kan man bli gravid efter man tagit ut sin p-stav innan man fått första mensen?

  • Aila

    Jo jag tänkte det också, kanske en dum fråga.. ! Det är bara att jag är så himla spänd inför detta så det poppar liksom upp 1 miljard frågor i mitt huvud! Hehe 'pregnancy-brain'?! En kan ju alltid hoppas!

  • Aila

    Eftersom att jag har så oregelbunden mens (har alltid haft). Så är det svårt för mig att räkna ut BIM tyvärr. Men imorse så fick jag en liten blödning, väldigt lite dock, vad betyder det? 

  • Aila

    Ja, jag tog ut den för exakt en vecka sen idag. Åh hoppas på nidblödning då! Imorse var det mer en rosa blödning nu har har den blivit mer brun och "grumlig", vad jag har läst om människor i likn. Situatuoner så låter det som en nidblödning men det kan ju lika gärna vara önsketänkande!

  • Aila

    Hur går det för er alla? Har det blivit nått plus, eller några BIM? 
    Dela med er! :)

  • Aila

    Okej trist! Men man får ju inte glömma bort att det kan visa neg bara för att det är för tidigt, borde som sagt egentligen vänta med att göra ett test jag med, men det är såååå svårt! Är rädd att jag kommer bli besviken :/

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet!