• Jenny8686

    Vi som försöker bli gravida med första barnet!

    Hej hej!
    Här har ni mig! 27år, inga barn sen tidigare, gjorde en abort för 2 år sedan. BIM+14, neg gravtest, slutade med cerazette i början av feb, har haft mens (jag upplevde det som det) ca 3 dagar efter stopp med piller. Har en sambo som arbetar borta alla vardagar och bara hemma helger, så här kämpas det!!! Men som sagt ingen mens alls... Använder mig av p-tracker och detta är enligt den att jag är 14 dagar över tiden så den räknar väl i normal menscykel. Så är ju lite osäker om mensen verkligen har kommit igång eller inte...

  • Jenny8686
    Kawinna skrev 2014-03-21 23:39:05 följande:
    Hej! Välkommen kan ju vara så att mens inte hunnit komma igång ordentligt än. Kan väl ta ett tag efter pillerstopp.

    Ja precis! Ja det är ju bara att vänta, hoppas att den kommer i gång snart.
  • Jenny8686

    Inne på bim +16 idag, mår illa från och till och känner mig svullen och uppblåst om magen. Har även haft halsbränna så man får väl hoppas att det är mensen som är på gång här snart!

  • Jenny8686
    Jenny8686 skrev 2014-03-23 19:05:45 följande:
    Inne på bim +16 idag, mår illa från och till och känner mig svullen och uppblåst om magen. Har även haft halsbränna så man får väl hoppas att det är mensen som är på gång här snart!
    Men ska du inte ta ett test? Låter ju som graviditetssymtom [/quote] Jag vet men det testet jag tog i dag va negativt. Ska testa på tisdag igen så får vi se. Blir snart galen på detta! Om mensen kunde komma eller att man får ett plus så man vet. Kanske är jag skengravid hahaha vem vet?! ;)
  • Jenny8686

    Ja jag ringde faktiskt till bm i fredags med hon tyckte inte att det va nått konstigt, hon tyckte att jag ska testa mig om 2 veckor igen och om det skulle vara neg så ska jag vänta lite till så kommer nog mensen igång igen om nån månad/månader. Ja ja i morron kollar jag så får man väl se vad det visar. På nått sätt så tror jag att min kropp spelar mig ett spratt... Har ju inte alls några ömma bröst som jag hade när jag va grav en gång tidigare.

  • Jenny8686
    Kawinna skrev 2014-03-24 08:13:01 följande:
    Då blir det ännu mer väntan för dig/er... att man inte bara kan få bli gravid på en gång!

    Precis! Undrar hur galen jag kommer att bli om det kommer att ta ett helt år som tydligen är vanligt?! Nu förstår jag mina tjejkompisar hur dom kände när dom försökte.
  • Jenny8686
    Aila skrev 2014-03-24 12:28:02 följande:
    Jag känner samma sak vill inte vänta mer nu!
    Med den här väntan i kombination med att sluta med cigg och energidryck blir jag en känslomässig berg och dalbana! Jag tycker synd om min stackars kille  Skrikandes
    Jag har inte slutat röka än, jag kommer att göra det tills den dagen jag ser pluset. Annars så blir jag ju ännu mer stressad. Men jag har dragit ner på ciggen så röker ca 3 om dagen vilket jag är glad över!!
  • Jenny8686
    Aila skrev 2014-03-24 14:45:00 följande:
    Förstår att du vill vänta med att sluta röka, vill jag med egentligen, men kom ihåg bara att rökningen gör så att det blir svårare att bli gravid, oavsett om du tar 3 eller 10 om dagen. Men strongt att du lyckats dra ner så mycket! 

    Jo det vet jag, jag ska känna på det lite. Jag ska sluta helt så vi får väl se lite, sambon tycker att om jag har lyckats så här långt så tycker han att du kan du väl skippa dom där 3 sista med, och det är väl klart att jag håller med! Kanske tar steget snart, vem vet. Får se hur jag gör. :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet!