Inlägg från: frupotatisen |Visa alla inlägg
  • frupotatisen

    Vi som fick våra bebisar i mars 2014

    Fick min son 26 mars . TS känner igen dig från en annan tråd :) sonen var beräknad till 14 april men blev igångsatt pga svår havande skapsförgiftning . Vi är kvar på sjukhuset pga mitt höga blodtryck . Är min 3:dje och min mans andra men våran första ihop. Mina barn är stora är 8 och 10 år och mannens dotter är 6 år så kommer gå galant detta här:) ammar just nu och glömt hur ont de gör. Ammar ni?

  • frupotatisen

    Fy vilken natt är chockad över hur de få gå till. Är en mamma i mitt rum ( delar på 4) som skiter i sitt barn totalt. Mycket som hänt men inatt tog fan priset! Bebis skriker hysteriskt i baljan lääänge .. Till slut kommer en bm in och undrar vad som händer?! Han är nog hungrig säger hon?! Jaha men amma då nä de är hon för lat för så bm får ta med bebis ut så är de hela tiden så fort bebis skriker ringer hon på knappen å säger samma sak. Hon vill alla andra ska ta hand om bebis men jag tror dom redan reagerat på detta typ fl depression lr nåt. Har frossat inatt å varit helt knäpp i kroppen

  • frupotatisen

    Sonen sover så olika men är ju bara 2v på onsdag. Men 2 nätter i rad har sonen sovit mellan 01- 05 ätit somnat om till 07 ätit och sedan sovit till 11 ca . Han Ammas och har mycket luft i magen stackarn . Hade mjölkstockning i helgen fy !! Så var orolig att han inte fått i sig tillräckligt så vägde honom idag och han har gått upp. Bm pratade om några Semper droppar någon som har erfarenhet av dom?

  • frupotatisen
    E1986 skrev 2014-04-09 05:31:27 följande:

    Mancuda har jag inte hört talas om tidigare. Kan bebisen sitta båda vänd mot mig och vänd "framåt" i den när de sitter på magen? Såg att man kam ja dem på ryggen också..
    Vi har funderat på ergo babys bärsele eller babybjörn we tidigare då man i båda dem kan ha barnet på tre olika sätt.
    Tänkte vi skulle prova dem båda och se vilken som satt bäst men mancudan verkade också bra det lilla jag läste om den nu.


    Babybjörn kan man väl inte ha innan dom är starka i nacken ? Minns inte var ju 9 år sedan sist ;) idag kommer syster med en bärsjal och ska visa mig hur de fungerar haha ska bli spännande och se om jag fattar ;) vore guld värt man kan ju inte göra nåt med en hand. Min man börjar jobba imorgon:( 10 dgr ledighet går fort . Tur de är ledigt mycket nästa vecka. Men imorgon blir jag själv med 4 barn men de ska nog gå bra:)
  • frupotatisen

    Bara jag som har problem med amningen? Han skriker och de tar lång tid innan han tar greppet . Så frustrerande man blir så ledsen varje gång. Ska boka tid hos en kiropraktor och se om han har ngn låsning om nu mannen går med på detta. Han hade inte gått upp så mkt i vikt så ska tillbaka på måndag har han inte gått upp då får jag sluta amma :( min son går före såklart!

  • frupotatisen

    Vi har bestämt att gå till en kiropraktor och kolla om han har någon låsning. Testat allt utom ersättning får se om han gått upp i vikt på måndag. Han äter bra om jag går runt .

  • frupotatisen
    Mikaela81 skrev 2014-04-12 08:24:20 följande:
    Låter ju som att han kanske har svårt å slappna av om han kan äta bra när du går runt? Ni hade pratat med Amningshjälpen?
    Idag har de inte varit några problem alls. :) hoppas de ska fortsätta så här ! Nä men med Mvc hon gav inga bra råd direkt men vi kämpar på. Idag känns de bättre hoppas innerligt att han gått upp på måndag
  • frupotatisen
    Mikaela81 skrev 2014-04-12 13:36:03 följande:

    Har era barn problem med hyn? Min tjej ser förjäklig ut i ansiktet. Full med hormonplitor som blivit till stora fält på kinderna. Måste nog till BVC så dom får kolla på henne. Har nästan blivit som eksem på kinderna å hakan. Ibland ser de bättre ut å ibland sämre.


    Ammar du? Isåfall kan du ha ätit något som gett din tös utslagen
  • frupotatisen
    Tess1990 skrev 2014-04-12 19:26:23 följande:
    Våran son hade när han var 2-3 veckor väldigt mycket röda prickar i ansiktet och på överkroppen (med en vit liten prick i) såg jätteläskigt ut ett tag! men dom försvann rätt fort, även om det kom nya hela tiden
    nu är det lugnare, bara någon enstaka, men så ammar jag knappt nu utan pumpar bara ut lite och blandar med ersättning, så kanske berodde det på något jag åt, men har ingen aning vad isf, ammar du?

    nu har han hudfärgade små pluppar på kinderna, men så länge han inte störs av dom eller det kliar så tänker jag att det är lugnt, ser inte så kul ut dock
    hormon plitor, sa dom till oss på bb att de var.
  • frupotatisen
    Mikaela81 skrev 2014-04-13 09:13:59 följande:
    Ja jag ammar. Trodde först att det var choklad som jag åt förra helgen eftersom det var det enda nya jag ätit. Så jag åt inget mer men de fortsatte ändå komma mer. Men nu verkar det ha lugnat sig lite. Blev tipsad om å testa smörja med bephanten eftersom det ser väldigt torrt ut på kinderna där alla plitor suttit. Får se om jag testar eller inte. Tycker de går åt rätt håll om än långsamt och hon verkar inte besväras av de. Tack å lov verkar hon inte reagera med magont på nåt jag äter iaf.
    Till mig sa dom att om barnet blir röd i rumpan smörj med bröst mjölk , bröst mjölken är tydligen bra till mycket kanske du kan testa
Svar på tråden Vi som fick våra bebisar i mars 2014