Inlägg från: Jempisen |Visa alla inlägg
  • Jempisen

    Jaydess?

    Jag satte i min Jaydess den 17 mars (sex veckor sedan) och det har i princip bara varit problem sedan dess.. Jag har väldigt hög smärttröskel och är inte gnällig av mig men detta har verkligen varit skit.. Det gjorde jätteont att sätta in den och de första fem dagarna efter trodde jag att jag skulle svimma varje dag, så ont hade jag, trots att jag tog starka smärtstillande. 
    Därefter gick smärtan ner lite men fanns fortfarande där liksom. Efter två veckor vaknade jag en natt och hade så ont att jag var nära att ringa en ambulans men lyckades få ner smärtan med smärtstillande.
    När jag veckan efter var hos min gynekolog så kom vi överens om att ge det hela en vecka till och se om smärtan försvann, vilket den gjorde.
    Av de sex veckor jag haft den i har jag varit utan blödningar ca 3 dagar. Hela tiden olika, ena dagen är det bara lite så att det räcker med trosskydd och sen helt plötsligt kommer världens blödning och så håller det på så.
    I förrgår kom även smärtan tillbaka och återigen gjorde det så ont att jag fick ringa, den här gången till vårdcentralen. Jag var helt säker på att det var blindtarmen men insåg sen att det måste vara spiralen.
    Står lite och väger, kan så klart inte leva med den här smärtan men samtidigt känns Jaydess (om smärtan och blödningarna försvinner) som det bästa alternativet på marknaden, plus att man ändå lagt ut 1000kr på den..
    Någon annan som upplevt det så här illa, med Jaydess eller annan spiral?

  • Jempisen

    Ingen aning om vad jag har för livmoder! Det har ingen berättat för mig, haha. Jag har aldrig haft spiral innan och inte fött barn. Provat en mängd olika p-piller innan samt p-ring, inget har funkat särskilt bra. Cerazette funkade kanonbra i över två år men vände plötsligt och gav mig jättestora och extremt ömma bröst så då valde jag jaydess istället. Verkligen skit om jag måste ta ut den..

Svar på tråden Jaydess?