Inlägg från: QueenObscene |Visa alla inlägg
  • QueenObscene

    Jaydess?

    Jag satte in min i januari förra året, så det är 14 månader sedan nu. 


    Jag är 31 och har fött 1 barn (4 år sen). 


    Insättningen gick väldigt snabbt och smärtfritt, hon bad mig hosta och tryckte samtidigt in spiralen, det ilade till i livmodern men sedan kände jag ingenting. Behövde inte ta smärtstillande och blödde mycket lite. 


    Det första halvåret hade jag mellanblödningar och väldigt oregelbunden mens efter att ha haft regelbunden mens sedan mitt barn föddes. Innan graviditeten var den mer oregelbunden än efter. Har haft väldigt riklig mens och även ganska stark mensvärk efter graviditeten. 
    Med tiden så minskade mensen och jag är nu helt blödningsfri - MEN. 


    Jag är en hormonkänslig person, jag mådde fruktansvärt dåligt och hade noll sexlust av både p-piller och p-stav. Under min graviditet var jag deprimerad och fick problem med underlivssvamp, fick även svamp ofta av p-staven.
    Nu har jag rikliga flytningar som är vattniga men luktar väldigt starkt från och till, har varit till gyn som säger att det inte är svamp eller någon infektion och spiralen sitter där den ska etc. 


    Nu börjar jag känna att den här spiralen slår ut mitt psykiska mående mer och mer, och min sexlust har minskat under ett halvårs tid. Blir inte lika kåt och blir inte lika blöt, vilket är väldigt jobbigt. Innan jag satte in spiralen fick jag snabbare och starkare orgasmer, jag känner igen det här från när jag hade p-stav. Funderar på att ta ut spiralen, men har inte alls någon lust att bli gravid (är klar med avlandet).


    Kanske ska köra på NaturalCycles eller något istället, eller en sterilisering, för detta är inte hållbart alls... 

Svar på tråden Jaydess?