Inlägg från: Anonym (Satte in igår) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Satte in igår)

    Jaydess?

    Satte in jaydess igår och har inte haft ont alls av det idag. :) Det kändes inte mycket vid insättningen heller trots att tappen var bra stängd, bara å andas! Lite blödning igår, idag ingenting. Känns bra! Jag vill aldrig mer ha fler barn så det är mycket mera värt att ha lite bieffekter ibland av spiralen än att bli gravid! Det är en frihet att veta att jag nu är lika skyddad mot graviditet som av en sterilisering. Känns bra att jaydess motsvarar ett litet minipiller i veckan, eller om det var i månaden. Och ändå så säkert! :)

  • Anonym (Satte in igår)

    Jag mår fortfarande bra :) är nu 10 dagar sen jag satte in Jaydess. Inte blött någonting öht på 9 dagar inget ont. Men lite starkare humör sista två dagarna, men det är dagarna före beräknad mens också, inget ont iaf i kroppen som jag brukar ha annars men möjligen lite starkare humör. Men i mitt fall är det bara bra nu! ;)

  • Anonym (Satte in igår)

    Nu 14 dagar sedan insättning. Igår kom mensen, stämde bra med när den skulle komma. Blöder mindre än vanligt, lite mensvärk igår och lite mer idag, men mycket mindre än förut. Hoppas att det ska bli bra det här.

  • Anonym (Satte in igår)

    Fjärde dagen med mens nu. Blött lite mer idag, så inte samma mönster som förut då andra dagen var rikligast. Även känt lite mensvärk och uppsvälld, men inte igår, så det är olika.

  • Anonym (Satte in igår)

    3,5 vecka sen insättning nu. Började blöda på 13.e dagen efter insättningen, blödde ganska rikligt under några dagar men sista tre dgr har det bara varit som en liten flytning. Mår väldigt bra och måste rekommendera Jaydess till alla tjejer. :)

  • Anonym (Satte in igår)

    Nu är det 5, 5 veckor sen insättning och har inte blödit något alls de sista två veckorna. :)

  • Anonym (Satte in igår)

    Haft min i snart åtta månader nu och är väldigt nöjd. Rek verkligen.

  • Anonym (Satte in igår)
    SoSS15 skrev 2016-12-13 14:28:59 följande:

    Bara för att det inte fungerade för dig innebär det inte att den är dålig för andra. Jag har haft min sen i mars och har inga problem alls. Blödde lite oregelbundet osv, men nu är det problemfritt. Mensen har jag fortfarande och den är lika oregelbunden som jag alltid haft, så ägglossningen är ju fortfarande igång för mig. Men så kan det ju vara. Känner mig jättenöjd! :) 


    Samma här, satte in i mars, nio månader sedan och supernöjd! Regelbunden mens och inga biverkningar alls.
  • Anonym (Satte in igår)

    19 mån sedan insättning av Jaydess och det är det bästa preventivmedel jag nånsin haft! Den enda hormonella preventivmetod jag inte känt av alls! :) Regelbundna cykler som vanligt, med ägglossning, och ja tyvärr pms som vanligt men bara vid den tiden, mens en gång i månaden som är väldigt lite i bara ett par dagar. Och inte gravid! Dock har jag kompletterat med pessar och pessargel också... för är så nojig och blivit gravid på p piller förut, men hormonspiral ska ju vara säkrare än kvinnlig sterilisering sa gynekologen som rekommenderade Jaydess! :)

    Hade tänkt prova en annan preventivmetod efter dessa 3 år med Jaydess, men nu tror jag att jag låter sätta in en andra Jaydess istället då.

Svar på tråden Jaydess?