• trina

    Jag kunde faktiskt må bättre. Trots att vi barafick ut tre ägg så hade jag tecken på överstimulering igår när vi fick tillbaka ägget. Magen är spänd och känns uppblåst och jag får ganska ont efter jag ätit mat. Men bortsett från det så är ju det här fantastiskt! Vad man kan göra med vetenskapen :) har aldrig varit nära att vara gravid tidigare och helt plötsligt är jag fysiskt gravid!

    Tror inte behandlingarna skiljer sig åt så mycket. Först fick jag äta tabletter för att få mens, sen spraya med nässpray för att hamna i klimakteriet och sedan sprutor för att få ägg att växa och till sist ägglossningssprutan.


  • trina
    merjama skrev 2014-03-29 13:10:55 följande:
    Hej alla, här har ni en som är på Ruvdag 1, dock så har jag råkat på en överstimulering så min fredag och lördag innebär soffan med massor av saltlakrits. Bor i ljuva göteborg och gjorde min ET igår på sahlgrenska. Hoppas på en SPÄNNANDE vår



    Jag gjorde också et på sahlgrenska igår! Vi var säkert i samma vårdrum om du också var på äggplock i onsdags!
  • trina

    [quote=72881049][quote-nick]merjama skrev 2014-03-29 16:20:22 följande:[/quote-nick][/quote]

    Då var vi nog inte i samma rum i onsdags. Var i rum nr 2 då och rum nr 4 igår. Igår hade vi ET kl 14. Men vi borde ha sprungit förbi varandra i någon korridor eller så känns det som. Haha, världen är liten. Du var säkert inne på plocket precis efter mig!

    Hur gick det för er? Fick ni många ägg ut som sedan befruktades? Vi fick ut tre ägg varav bara ett befruktades. Hoppas på spännande vår, sommar och ännu mer förväntansfull december! Blir ju bf 16 december enligt kalendern på familjeliv :)


  • trina

    Jag hade tecken på överstimulering igår. Förstorade äggstockar och vätska bakom livmodern men smärtan börjar gå över lite för varje dag. Just nu har jag t ex inte så ont i magen som jag haft tidigare utan mer ont i äggstockarna. Men det går nog över lagom till man börjar jobba igen!

    @Lisma det är bara du som kan känna efter hur du mår. Om du mår dåligt så gå till lägenheten och vila, annars ta det lite lugnt på jobbet. Det behöver ju inte vara över ännu!


  • trina

    När jag kollade i kalendern på Fl fick jag min bf till 16 december. Jag googlade lite innan och jag har för mig att man räknar från äggplock eftersom äggen blir befruktade då.

    Jag hade nog tänkt tjuvtesta på RD 10 iaf. Då behöver jag bara vänta en vecka till!

    Det där med vikt har jag inte haft problem med. Väger lika mycket som tidigare, kanske lite mindre till och med. Däremot är jag numera gasig hela tiden! Känner mig uppblåst...

    Just nu önskar jag bara att man visste mer. Jag känner ju inget! Kommer det gå vägen eller inte? En vecka känns väldigt långt borta!


  • trina

    Jag tycker Inte man känner något alls. Igår kände jag väl lite stick i livmodern men inte mer än då. Har fortfarande ganska hemska finnar på ryggen också. Vill bara att dennavväntan ska ska vara över...


  • trina

    Jag känner inte så mycket heller. Visst, lite ömma bröst om jag känner efter, fryser på kvällarna fast vi har det varmt i huset och nu de senaste dagarna varit kass i magen. Men det sista kanske är en biverkning av progesteron ;) känner ingen direkt mensvärk. Uppblåst och gasig får läggas på listan också.

    Rd6 idag!


Svar på tråden Ruvare i Göteborg