• maribel

    Så himla rädd!!:(

    Min första förlossning slutade hemskt, jag sprack i båda hållen och bröt svanskotan. Tog Eda men mina komplikationer hade ju inget med den att göra. Det tog mig 6v innan jag kunde röra mig eller sitta i en soffa. Min man fick också "ta hand om mig" första tiden då jag var så söndertrasad därnere och så mycket sydd att jag inte kunde röra mig det minsta. Vet hur förnedrande det känns och hur besviken man blir när man inte ens orkar glädjas över sin fina lilla bebis.

    Med barn nr 2 gick jag hos Aurora, det är en mottagning på sjukhuset där man går igenom senaste förlossningen och tillsammans med bm försöker komma fram till vad och hur man ska göra för att undvika att samma sak händer igen. Jag var så rädd och vägrade vanlig förlossning, fick mitt snitt nov 08.

    Nu är jag gravid i v34 och bestämde mig tidigt för att även denna gång göra snitt, minnena av hur det gick första gången finns ju kvar. Jag gör snitt 12maj! Du ska inte vara rädd för det finns hjälp och stöd att få men säg till tidigt hos din BM om remiss till Aurora, berätta om din rädsla och stå på dig!

Svar på tråden Så himla rädd!!:(