• Uppsara

    Letrozol

    Hej! Jag har precis vart på CVL och fått Letrozol utskrivet för en ev kommande insemination... Kul att vi är fler här! Nu undrar jag om jag ska våga ta en kur med Letrozol och hoppas på egen ägglossning, fick rådet att test ett par kurer med bisolvon innan vi gick vidare till nästa steg som då blir insemination.

  • Uppsara

    Är på dag 3 i cykeln och ska isf börja ta Letrozol idag, tror ni det är farligt att ta den utan "uppsikt" av kliniken med ultraljud och så?

  • Uppsara

    Ajdå, hoppas dubbelkuren hjälper isf.

    Jag TROR att jag har lossning, har regelbunden mens och brukar få väldig smärta i stockarna runt ÄL. När jag var hos gyn för 2-3 mån sen sa an att han såg en gulkropp vilket tyder på att jag lossat

  • Uppsara

    Försent, väntar till nästa cykel så får jag höra med läkaren.

    Blev rekommenderad att testa Bisolvon också, någon av er som fått samma råd eller kanske t o m testat?

    Vårt första barn (2 år) blev till genom en insem och då gick vi på Rpc, Ackis där vi fick stimulering genom sprutor (pregnyl). Skulle vara skönt att slippa det denna gång

  • Uppsara

    Trist med ett uteblivet + Lillajag87, hoppas Ovitrellen gör sitt jobb (är det sprutan som göt att äggen släpper?) och att du får ditt + nästa cykel!!

    Har ni alla i tråden barn sedan innan eller är det era första ni väntar och längtar efter?

  • Uppsara

    Attans, själv ska jag börja knapra bisolvon om 3 dagar och hoppas att det gör susen... Mina flytningar är verkligen som gelé, får se om det blir någon skillnad!

  • Uppsara

    Använder ni er av någon slags "mens app"?

    Jag har P-tracker och den har rätt på mensdag VARENDA gång trots att ja brukar ha mellan 28-31 dagar i cykeln!

    När bör man börja med Bisolvonen, någon som vet? Och jag har läst i en del trådar att mannen också ska ta dom men vad har det med mitt sekret att göra?!

  • Uppsara

    Har för mig att han sa 3 om dagen fram till äl, sen måste man sluta för annars kan slemhinnan där ägget sen ska fästa bli för tunn av Bisolvonen. Tänker börja 5 dagar innan beräknad äl för att var på den säkra sidan :)

Svar på tråden Letrozol