Inlägg från: Anonym (äckligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äckligt)

    Vad tycker ni om att köpa sex?

    Så äckligt att köpa en annan människa, sex är ingen rättighet. Förstår inte hur det står till i huvudet på de män som köper sex. Hur lätt är det att få en tjej sen då? Vilken tjej vill vara ihop med en man som köpt sex?! INGEN...

  • Anonym (äckligt)
    Anonym (MrX) skrev 2014-04-20 16:58:31 följande:
    Om du förkastade alla män som har köpt sex så skulle det inte bli så himla många kvar över till dig att välja på. Just sayin´....


    Hahaha, jätteroligt, det är endast ett fåtal män som köpt sex och de som köpt sex lär aldrig att få en tjej att vara tillsammans med. Just sayin :P
  • Anonym (äckligt)
    Gathehielm skrev 2014-04-20 17:04:24 följande:
    Det är inte som att vi direkt basunerar ut det på gatorna. Sexköp är bra mycket vanligare än man kan tro.
    fast ingen tjej skulle vilja vara tillsammans med ngn som köpt sex, sånt brukar alltid komma fram förr lr senare...haha. Ni tror att ni kan hålla det hemligt men det kan ni inte. Killar som köper sex är inget att ha! Varför ta en sån looser när man kan få en betydligt bättre kille som inte har en taskig människosyn?
  • Anonym (äckligt)
    Anonym (MrX) skrev 2014-04-20 17:09:39 följande:
    Taskig människosyn har ingenting med saken att göra. Om det är någon i den här tråden som har en taskig människosyn så är det väl du?

    Mitt ex som jag var tillsammans med i fem år kände mycket väl till min sexuella historia. Eftersom jag berättade det för henne. Och hon hade inget problem med det.


    Känns som om den tjejen var en aningen desperat om hon bestämde sig för att vara tillsammans med en man som köper sex... hur lågt får man sjunka egentligen? Så sjukt äckligt att köpa sex och ha sex med en tjej som enbart gör det för pengarna. En tjej som spelar kåt och en kille som ligger med en tjej enbart för att hon behöver pengar. En tjej som spelar kåt och fejkar orgasm.... Förstår inte hur det står till i huvudet på vissa killar. Min kille förstår inte heller dessa äckel som köper sex...
  • Anonym (äckligt)
    Gathehielm skrev 2014-04-20 17:11:10 följande:
    Jag köpte sex lagligt i min späda ungdom. Har aldrig berättat det annat än i anonyma forum. 

    Människosyn är väl subjektivt, men vad vi kan utröna är att du inte tycker att två vuxna människor skall få göra något fullständigt ofarligt i utbyte mot en summa pengar även om båda parterna utför handlingarna av sin egen fria vilja.

    Jag väljer att värdera människans autonomitet högre än så.
    Och du har fru och barn nu eller?
  • Anonym (äckligt)
    Anonym (MrX) skrev 2014-04-20 17:16:10 följande:
    Jag förstår att folk ser olika på det här, och jag förstår att du inte gillar folk som köper sex. Men förstår du att det finns andra människor som tänker annorlunda än du själv? Eller är du alldeles för inskränk för det? Alla tycker olika, och alla ser olika på det här.

    För mig handlar det mycket om respekt. Jag respekterade dom tjejer jag köpte sex av väldigt högt. Dom är människor precis som alla andra människor. Men du respeterar ju inte varken dom som säljer sex eller dom som köper sex. Så, hur står det till med egentligen med inskränktheten och människovärdet? Vem av oss är det som har svårt för att respektera sina medmänniskor?


    En man som köper sex respekterar inte de tjejer han köper sex av. De tjejerna är bara en sexleksak för mannen, en kropp mannen kan utnyttja. Som sagt, de allra flesta kvinnor tycker män som köpt sex är äckliga, ni lär inte ha lättare att hitta en tjej efter att ni köpt sex av någon. Det är så sjukt lågt. En kompis till min kille har köpt sex, han har aldrig haft ngn tjej och lär aldrig ha ngn heller. Han har dejtat, men det har alltid kommit fram att han har betalat för sex, tjejerna har dragit fort som fan efter det.
  • Anonym (äckligt)
    Anonym (MrX) skrev 2014-04-20 17:21:49 följande:
    Jag kan bara säga att du har fel, och att du inte vet vad du pratar om...


    Jodå jag vet vad jag pratar om, då jag känner den snubben som köpt sex och han är verkligen inget att hänga i julgranen. Han har sjukt dålig människosyn precis som ni härinne. Tjejer vill inte ha något att göra med killar som köpt sex, vi vill inte ens ta i er med tång. Och det har min killes polare fått erfara, och han ångrar sig såklart...
  • Anonym (äckligt)
    Priapus skrev 2014-04-20 17:29:02 följande:
    Fantastiskt att du kan uttala dig för 50% av månskligheten, imponerande! Jag har inga säkra siffror, men om jag istället, i likhet med MrX uttalar mig för den manliga delen av mänskligheten så tror jag att han har rätt. Majoriteten av män har någn gång köpt sex, på något sätt.
    Nej det stämmer inte, undersökningar visar på att ca 10 % av männen köpt sex. Har aldrig varit tillsammans med ngn man som köpt sex och ingen av mina vänner heller. Vi dissar sexköpande män på en gång. Ni är vidriga! Och nej vi är heller inte tillsammans med män som ljuger för oss.
  • Anonym (äckligt)
    FIame skrev 2014-04-20 17:43:23 följande:
    Jag tycker det är ganska chill att köpa sex. Jag känner väldigt många killar som varit och svirat på bordeller som lever i stadiga relationer nuförtiden.
    Förmodlogen med tjejer som inte tycker de förtjänar bättre. Tjejer som inte bryr sig om de blir utnyttjade sexuellt. Män som köpt sex är andra klassens medborgare, men försök att intala er något annat, det är bara roligt, ni gör min dag...hahaa.
Svar på tråden Vad tycker ni om att köpa sex?