Inlägg från: Gathehielm |Visa alla inlägg
  • Gathehielm

    Vad tycker ni om att köpa sex?

    Dra till Köpenhamn och gå på klinik. Kostar omkring 600 spänn för en kvart, så se till att du utnyttjar tiden väl. Det är inte som om du får pengarna tillbaka bara för att du inte lyckas prestera, om vi säger så.

  • Gathehielm
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:02:07 följande:
    Hahaha, jätteroligt, det är endast ett fåtal män som köpt sex och de som köpt sex lär aldrig att få en tjej att vara tillsammans med. Just sayin :P
    Det är inte som att vi direkt basunerar ut det på gatorna. Sexköp är bra mycket vanligare än man kan tro.
  • Gathehielm
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:06:25 följande:
    fast ingen tjej skulle vilja vara tillsammans med ngn som köpt sex, sånt brukar alltid komma fram förr lr senare...haha. Ni tror att ni kan hålla det hemligt men det kan ni inte. Killar som köper sex är inget att ha! Varför ta en sån looser när man kan få en betydligt bättre kille som inte har en taskig människosyn?
    Jag köpte sex lagligt i min späda ungdom. Har aldrig berättat det annat än i anonyma forum. 

    Människosyn är väl subjektivt, men vad vi kan utröna är att du inte tycker att två vuxna människor skall få göra något fullständigt ofarligt i utbyte mot en summa pengar även om båda parterna utför handlingarna av sin egen fria vilja.

    Jag väljer att värdera människans autonomitet högre än så.
  • Gathehielm
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:20:41 följande:
    En man som köper sex respekterar inte de tjejer han köper sex av. De tjejerna är bara en sexleksak för mannen, en kropp mannen kan utnyttja. Som sagt, de allra flesta kvinnor tycker män som köpt sex är äckliga, ni lär inte ha lättare att hitta en tjej efter att ni köpt sex av någon. Det är så sjukt lågt. En kompis till min kille har köpt sex, han har aldrig haft ngn tjej och lär aldrig ha ngn heller. Han har dejtat, men det har alltid kommit fram att han har betalat för sex, tjejerna har dragit fort som fan efter det.
    En kvinna som anlitar en rörmokare respekterar inte de män hon köper tjänster av. De männen är bara slaskrensare för kvinnan, ett par gummihandskar kvinnan kan utnyttja. Som sagt, de allra flesta män tycker kvinnor som anlitat rörmokare är inkompetenta, ni lär aldrig lära er moka rör om ni anlitat någon. Det är så sjukt lågt. En kompis till min kille har anlitat rörmokare, han har aldrig öppnat ngt vattenlås och aldrig lär han laga packningar heller. Hon har dejtat, men det har alltid kommit fram att hon en betalat för en fackman för propplösning, killarna har dragit fort som fan efter det.

    Din människosyn är rent ut sagt vidrig.
  • Gathehielm
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:37:20 följande:
    Nej det stämmer inte, undersökningar visar på att ca 10 % av männen köpt sex. Har aldrig varit tillsammans med ngn man som köpt sex och ingen av mina vänner heller. Vi dissar sexköpande män på en gång. Ni är vidriga! Och nej vi är heller inte tillsammans med män som ljuger för oss.
    Alla ljuger, min kära.
  • Gathehielm
    Anonym (En man) skrev 2014-04-20 17:43:53 följande:


    Ni verkar inte vilja ta i mig med tång i alla fall så vad har jag att förlora?
    Hah! Snyggt svar Skrattande
  • Gathehielm
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:47:13 följande:
    Förmodlogen med tjejer som inte tycker de förtjänar bättre. Tjejer som inte bryr sig om de blir utnyttjade sexuellt. Män som köpt sex är andra klassens medborgare, men försök att intala er något annat, det är bara roligt, ni gör min dag...hahaa.
    En så sexnegativ moralist som du skulle jag aldrig ens titta åt. Skönt att vi är överens på den punkten.
  • Gathehielm
    Anonym (7) skrev 2014-04-20 21:54:59 följande:
    Att köpa sex är inte att ha sex.Sex är något ömsesidigt som båda njuter av, den prostituerade njuter såklart inte av att ha sex 100 ggr i månaden.
    Det känns som en väldigt snäv definition.

    Har då jag, som aldrig har njutit av sex, aldrig heller haft sex?
  • Gathehielm
    Anonym (MrX) skrev 2014-04-20 22:04:32 följande:
    Och det är därför hon får betalt, för besväret. Alltså, det är ingen som nånsin har påstått att sex mellan en kund och en prostituerad måste innebära ömsesidig njutning. Däremot så har det faktiskt hänt mig som sexköpare. Framförallt en tjej som jag träffade några gånger, som brukade få orgasm samtidigt som mig. Och det känner man när båda kommer samtidigt.

    Men om man ska se på det väldigt krasst handlar sexköp om en ensidig sexuell handling för den ena partens njutning, där den andra parten får betalt för besväret. Sexuellt utförd handling mot pengar i handen. Och jag ser egentligen inga problem med det. Det är en tjänst, en service dom utför. För folk som har behov av det. Personligen är jag väldigt tacksam för det.


    Det är, i jämförelse, ingen som kräver att massöser skall njuta av sitt arbete för att inte bli utnyttjade.
Svar på tråden Vad tycker ni om att köpa sex?