Inlägg från: Anonym (MrX) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MrX)

    Vad tycker ni om att köpa sex?

    Jag hade väldigt svårt med kontakter med tjejer, jag vet inte vad det var, för det borde inte ha varit nåt problem. Jag ser inte dålig ut, och jag är vänlig och trevlig och charmig. Men jag hade en spärr när det gällde tjejer, jag visste helt enkelt inte hur man gjorde. Så, det dröjde lång tid innan jag träffade nån. Jag var oskuld tills jag var 24, och jag hade sex med en prostituerad första gången jag hade sex. Och andra och tredje och kanske tionde gången också. Sen lossnade det, och sen vände det rejält. Och sen hade jag inga som helst problem att få sex. Det var nästan så att jag gick in ett sexmissbrukarbeteende, för jag hade väldigt mycket sex där ett tag. Å andra sidan så hade jag ju en del att ta igen...

    Och ska jag vara helt ärlig så ser jag inga större problem med att lära sig sex den vägen. Jag är glad att dom finns, för jag tror jag hade blivit galen annars. Människor behöver närhet och beröring och intimitet och sex. Jag tror inte det är nyttigt att gå utan för länge, jag tror faktiskt att man blir lite knäpp utan sex. Jag är väldigt tacksam att dom fanns där för mig när jag behövde dom, dom utförde en service som ingen annan kunde ge. Det fanns helt enkelt ingen annan som ville ha sex med mig just där, just då. Men dom fanns där, och för det är jag tacksam. Nu behöver jag ju inte deras tjänster längre, men jag är väldigt glad att dom fanns där när jag behövde det...

  • Anonym (MrX)
    Anonym (En man) skrev 2014-04-20 13:36:09 följande:


    Så du kände att det gav mycket i alla fall? Det tror jag det skulle höra för mig men har inte vågat prova än. Det är kanske inte det optimala men definitivt mycket mer än ingenting. Att aldrig få kroppskontakt eller sex är inte nyttigt, åtminstone inte om man har en tydlig sexdrift.
    Ja, jag tyckte det. Dom tjejer jag träffade var alla snälla och vänliga och trevliga. Och är man artig och trevlig så får man mycket tillbaka. Som jag ser det jobbar dom i ett serviceyrke, dom utför en service som kan vara svår att få tag på på nåt annat sätt. Det är ju ett stigmatiserat yrke, men min erfarenhet är att det inte brukar vara nåt problem så länge man behandlar dom med respekt. Man behöver ju inte göra nån big deal av det, humor och självdistans funkar alldeles utmärkt.


  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 16:54:22 följande:
    Så äckligt att köpa en annan människa, sex är ingen rättighet. Förstår inte hur det står till i huvudet på de män som köper sex. Hur lätt är det att få en tjej sen då? Vilken tjej vill vara ihop med en man som köpt sex?! INGEN...
    Om du förkastade alla män som har köpt sex så skulle det inte bli så himla många kvar över till dig att välja på. Just sayin´....


  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:02:07 följande:
    Hahaha, jätteroligt, det är endast ett fåtal män som köpt sex och de som köpt sex lär aldrig att få en tjej att vara tillsammans med. Just sayin :P
    Ja, det är vad du tror. Men du skulle bara veta..... ;)


  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:06:25 följande:
    fast ingen tjej skulle vilja vara tillsammans med ngn som köpt sex, sånt brukar alltid komma fram förr lr senare...haha. Ni tror att ni kan hålla det hemligt men det kan ni inte. Killar som köper sex är inget att ha! Varför ta en sån looser när man kan få en betydligt bättre kille som inte har en taskig människosyn?
    Taskig människosyn har ingenting med saken att göra. Om det är någon i den här tråden som har en taskig människosyn så är det väl du?

    Mitt ex som jag var tillsammans med i fem år kände mycket väl till min sexuella historia. Eftersom jag berättade det för henne. Och hon hade inget problem med det.


  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:13:01 följande:
    Känns som om den tjejen var en aningen desperat om hon bestämde sig för att vara tillsammans med en man som köper sex... hur lågt får man sjunka egentligen? Så sjukt äckligt att köpa sex och ha sex med en tjej som enbart gör det för pengarna. En tjej som spelar kåt och en kille som ligger med en tjej enbart för att hon behöver pengar. En tjej som spelar kåt och fejkar orgasm.... Förstår inte hur det står till i huvudet på vissa killar. Min kille förstår inte heller dessa äckel som köper sex...
    Jag förstår att folk ser olika på det här, och jag förstår att du inte gillar folk som köper sex. Men förstår du att det finns andra människor som tänker annorlunda än du själv? Eller är du alldeles för inskränk för det? Alla tycker olika, och alla ser olika på det här.

    För mig handlar det mycket om respekt. Jag respekterade dom tjejer jag köpte sex av väldigt högt. Dom är människor precis som alla andra människor. Men du respeterar ju inte varken dom som säljer sex eller dom som köper sex. Så, hur står det till med egentligen med inskränktheten och människovärdet? Vem av oss är det som har svårt för att respektera sina medmänniskor?


  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:20:41 följande:
    En man som köper sex respekterar inte de tjejer han köper sex av. De tjejerna är bara en sexleksak för mannen, en kropp mannen kan utnyttja. Som sagt, de allra flesta kvinnor tycker män som köpt sex är äckliga, ni lär inte ha lättare att hitta en tjej efter att ni köpt sex av någon. Det är så sjukt lågt. En kompis till min kille har köpt sex, han har aldrig haft ngn tjej och lär aldrig ha ngn heller. Han har dejtat, men det har alltid kommit fram att han har betalat för sex, tjejerna har dragit fort som fan efter det.
    Jag kan bara säga att du har fel, och att du inte vet vad du pratar om...


  • Anonym (MrX)

    Som jag försökte förklara för dig tidigare, alla tänker inte som du, och alla är inte som han i ditt exempel. Världen utgår inte från ditt perspektiv. Och tur är väl det, får jag väl lov att säga. Det skulle bli jävligt trångsynt annars...

    Den här diskussionen går i cirklar nu känner jag. Jag förstår din poäng. Förstår du min poäng? Kan vi gå vidare i diskussionen, eller ska vi behöva traggla igenom det här en gång till?

  • Anonym (MrX)
    Anonym (äckligt) skrev 2014-04-20 17:47:13 följande:
    Förmodlogen med tjejer som inte tycker de förtjänar bättre. Tjejer som inte bryr sig om de blir utnyttjade sexuellt. Män som köpt sex är andra klassens medborgare, men försök att intala er något annat, det är bara roligt, ni gör min dag...hahaa.

    Men varför fortsätter du att uttala dig om saker du inte vet någonting om?


    Och varför fortsätter du att fördöma människor du inte har en aning om?

  • Anonym (MrX)
    Anonym (7) skrev 2014-04-20 21:54:59 följande:
    Att köpa sex är inte att ha sex.Sex är något ömsesidigt som båda njuter av, den prostituerade njuter såklart inte av att ha sex 100 ggr i månaden.
    Och det är därför hon får betalt, för besväret. Alltså, det är ingen som nånsin har påstått att sex mellan en kund och en prostituerad måste innebära ömsesidig njutning. Däremot så har det faktiskt hänt mig som sexköpare. Framförallt en tjej som jag träffade några gånger, som brukade få orgasm samtidigt som mig. Och det känner man när båda kommer samtidigt.

    Men om man ska se på det väldigt krasst handlar sexköp om en ensidig sexuell handling för den ena partens njutning, där den andra parten får betalt för besväret. Sexuellt utförd handling mot pengar i handen. Och jag ser egentligen inga problem med det. Det är en tjänst, en service dom utför. För folk som har behov av det. Personligen är jag väldigt tacksam för det.


Svar på tråden Vad tycker ni om att köpa sex?