Inlägg från: Vitrysk hockeyhjälte |Visa alla inlägg
  • Vitrysk hockeyhjälte

    Vad stör du dig mest på familjeliv? ;)

    Den där jävla vitryssen.


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (moralkärringar) skrev 2014-04-23 15:59:22 följande:



    Att skrika LÄMNA istället för att ge råd är för mig ingen moral. Särskilt inte när person har gjort klart att de har småbarn.
    Det beror ju på varför man skriker LÄMNA.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Rude Billy skrev 2014-04-23 16:00:41 följande:
    Det finns nog lite olika saker som gör mig irriterad här men det som är absolut värst är att folk absolut måste "läsa mellan raderna" och lägga en massa ord i munnen på andra människor! Om en person skriver ett inlägg som kan vara lite provocerande  och sedan inte är i tråden på en stund så kan man ge sig fan på att det är någon som är där och läser in saker som inte fanns där från början!
    Och vad fan menar du med att skriva på det viset? Okej att du själv inte gillar friterade dyngbaggar men du behöver väl för fan inte angripa oss som gör det för det?
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (Maria) skrev 2014-04-24 14:33:58 följande:
    Sverigedemokraterna som startar tråd efter tråd om samma sak ur olika vinklar och är inne i andra trådar enbart för att vinkla det till att allt handlar om invandrarna och att SD är lösningen på allt. Så jävla tröttsamt.
    Lågvattenmärket vad beträffar den sortens argumentation nåddes dock av en känd SD-kritiker, som gick in i en tråd om pedofilen i Kalmar och antydde att om det bara vore rödingarna som styrde i stället för blåingarna skulle sannolikheten för dylika övergrepp vara betydligt mindre. Också ett sätt att försöka ragga röster...
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte

    New-age-flummare och konspirationsteoretiker. Det finns ju en, vars namn börjar på G och slutar på udasänd, som är en nivå över alla andra, han har åtminstone för mig gått över gränsen mellan att vara irriterande och bara komisk. Jag kan inte störa mig på honom utan skrattar gott i stället.

    Däremot folk som propagerar för homeopati, medium, antroposofi och diverse andra övernaturligheter - och inte har minsta uns av självrannsakan (hade de det skulle de se det alla andra också ser, nämligen att alltihop är lögn och förbannad dikt). Det är en sak om man tror på skiten själv, men att försöka dra med sig andra i det - folk som dessutom inte sällan är sårbara och desperata i jakt på "enkla lösningar" - är fan bara otäckt och extremt hjärtlöst.


    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (tokstollan) skrev 2014-04-26 17:10:08 följande:

    Nja, snarare så här. Säg att man lägger upp en bild på utslag som man TROR är en sak VS att man ringer 1177 och förklarar hur utslagen ser ut... Om 10 personer säger samma "sjukdom" är det troligt att de har rätt gentemot 1177 som ber en stanna hemma för det är inget farligt... Min stackars pojk gick på antibiotika i 40 dagar!!! Det hade inte gått över självmant som 1177 hävdade. 


     


    Det är lite som "fråga publiken" vid tv-frågesport. Om de flesta svarar samma så har de troligtvis rätt. Så tänker jag. 


     


    (Det har ju så klart med åkomman att göra om det är försvarbart att fråga på FL)


     


     


    Samtidigt har ju "FL" och 1177 olika förutsättningar i det läget, eftersom det bara är de förstnämnda som får se en bild. Klart att det är lättare att försöka diagnosticera med den hjälpen, särskilt om utslagen liknar något man känner igen från sig själv eller sina egna barn. 1177 har ju bara det du säger att gå på.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
Svar på tråden Vad stör du dig mest på familjeliv? ;)