• eagle87

    BIM Juni 2014

    Hej kan någon lägga till mig

    Bim 9 juni 26 år 4 försöket 1 barnet

  • eagle87
    Kissekatten2014 skrev 2014-05-09 19:33:07 följande:

    Just nu funderar jag på och skita i allt och bara köra på.. Jag vet är negativ nu, men det kan säkert ändras smile1.gif
    Har du testat de här varannan dag från dag 8 sen efter plus på äl test 3 dagar i rad paus en dag Osen Sex en dag. Jag tänkte testa de Osen rosenrot folsyra o e vitamin. O försöka ha kul o slappna av o inte bli besatt.
  • eagle87
    Kissekatten2014 skrev 2014-05-10 00:24:00 följande:

    Va är det för vitamin du äter? Hmm funderar på och prova det du säger och se om det kanske kan funka? ;)
    De finns en tråd om den metoden

    Den heter såhär : En superbra metod jag läst om/vilka vill hänga med nästa månad?

    Jätte många verkar ha lyckats på första försöket.

    Jag äter barleans essential women. Det är omega 3 jätte nattljus olja etc. Det har hjälpt mig att få regelbunden cykel plus bra hy hår o naglar.

    Arctic rosenrot: ger starkare ägglossning. Känner verk av ägglossning av den. O förrut när min mens va försvunnen så kom den tillbaka med rosenrot. Har typ utebliven mens 1-2 ggr per år.

    E vitamin- började idag. Ska hjälpa googla.

    Folsyra - började idag.

    Zink - ska hjälpa o stabilisera hormoner.

    Magnesium - gör att jag sover bättre o lugnare.

    D vitamin - ska hjälpa. Plus gör mig piggare o gladare.

    Vilken lista. Insåg inte att jag åt så mkt.
  • eagle87

    Hej har ett problem... Både jag o min man vill verkligen ha barn.. Han e 34 o jag fyller 27 i maj. Vi har vart tillsammans i 3 år. Gifta i 7 mån. Vi pratade igår om allt o nu börjar han känna sig oroliga för de ekonomiska. Han har fast jobb, jag var egen företagare i Sverige men flyttade till honom här i England i oktober. Jag har inte lyckats få heltids jobb här bara extra. Har startat upp ett företag jag gör hår smink naglar men de har inte börjat rulla igång. Tar ju liksom tid att börja om i ett nytt land. Just nu lever vi på hans inkomst så nu börjar han tänka att de kommer bli svårt med barn men han vill verkligen och jag vill mer ån allt. Jag orkar inte vänta mer. Vi ville ha barn ganska snart efter vi träffades men vi väntade tills jag flyttade hit. Jag vet att det kommer bli svårt ekonomiskt. Men jag känner för de första vet jag inte hur long tid de kommer ta innan de tar sig, för de andra e man gravid 9 månader o for de tredje är de ju inte så stora kostnader förräns barnet börjar dagis. Blöjor etc är ju inte så dyrt o barnvagn säng skötbord etc är ju engångskostnader. Dagis kostar runt 6 tusen här i månaden. Men då har jag ju tid o jobba när barnet börjar på dagis. Men hur skulle ni resonera?

  • eagle87

    Vi har pratat igenom allt nu o skrivit listor på alla kostnader etc o vägt alla fördelar o nackdelar o kommit fram till att vi ska köra. 4 försöket denna månad :) hoppas hoppas hoppas de tar sig.

  • eagle87
    snö 81 skrev 2014-05-14 10:15:57 följande:

    Det är ju helt fantastiskt hur kroppen fungerar egentligen. Man blir extra kär och sugen på sex precis då man har möjlighet att bli gravid. Det innebär att man har sex för att man vill det lika mycket som för att man vill bli gravid.
    Jag är alltid extra sugen innan o efter mens?? Under ägglossning känner jag mig så stressad :( tänker på bebis mer än sex medans vi gör det :(
  • eagle87
    Kissekatten2014 skrev 2014-05-14 11:31:30 följande:
    Jag känner igen det symptomet man blir sugen mer o mer och typ nykär. Före äl och under och några dagar efter att mensen slutat. Försöker inte tänka på bebis det ska ju vara kul och göra bebis smile1.gif
    Ska du köra den där varannan dag från dag 8 varje dag 3 dagar vid pos äl test etc metoden?
  • eagle87
    snö 81 skrev 2014-05-14 12:40:41 följande:

    Hm, kan du förtydliga det där för mig.
    Varje dag från dag 8 fattar jag, men vad står "3 dagar vid pos äl" för? Ska man ha sex 3 gånger om dagen vid äl eller var 3:e dag?
    Haha varannan dag från dag 8. Vid positivt ägglossningstest så Sex 3 dagar i rad. Paus en dag Sex igen. De finns en tråd om den metoden verkar va många som lyckas på första försöket. :)
Svar på tråden BIM Juni 2014