• julii

    Bollen är i rullning

    Cina84 skrev 2014-09-13 14:01:55 följande:

    Det gick inte vägen denna gången heller :(.

    Hopplöst.... Så jag får se vad gyn säger när jag ska dit om två veckor för att kolla cystan... Chokladätning på hög nivå idag som gäller...


    Förstår att det känns tungt men som tur är finns fler försök. Vet att det inte är någon tröst egentligen men kan bara jämföra med mig själv. Jag trodde aldrig skulle fungera för oss när man månad efter månad blev ledsen när den förbannade mensen kom men sen när vi minst anade faktiskt, eftersom jag missade en tablett inte så hade mycket sex som vi brukar och dessutom var vi på fest men ändå var detta månaden det äntligen tog sig! Ge inte upp!! Kram och du, det är helt okej att äta så mycket choklad man orkar och vara ledsen!
  • julii
    Cina84 skrev 2014-09-14 18:24:57 följande:
    Jo jag vet, jag ska/ kommer inte ge upp men satan vad ont det gör när man inser att det inte tagit sig. Jo det är väl så det oftast blir, det händer när man minst tror det.

    Tack för dina ord :). Skönt att ha någon att skriva till som vet hur det känns.
     som sagt, de är inte sån stor tröst men ha tålamod. snart kommer du oxå få ett plus på stickan :) och då kommer det ännu mer att vara orolig över kan jag lova. jösses va rädd man är för allt. tänk om jag får missfall? tänk om fostret dör i magen utan att man börjar blöda? varför hade jag ondare i brösten igår än idag, är det ett dåligt tecken? ja listan kan göras lång men som vanligt- det är "bara" att tänka positivt :)
  • julii
    Cina84 skrev 2014-09-14 21:16:09 följande:
    Jo, jag har faktiskt tänkt en del på det! Det kan ju bli en enda oro under hela resan.... Blev moster för två veckor sen och när lillan skulle födas så tänkte jag tanken att tänk om det går illa för henne eller båda.. Hemska tanke men det kunde ju hänt. Tror att när det väl har tagit sig så är det nog lämpligt att blocka Google eller vad tror du ;).

    Hi hi ja men exakt eller " tänk inte för mycket.." :). Mår du bra annars?
    ja min sambo säger att jag inte borde kolla google nå ;) 
    ja jag tycker jag mår bra, kan bli lite illamående om jag slarvar med maten, jag måste äta lite och ofta, växtvärk i magen och fruktansvärt trött. :)
  • julii
    Cina84 skrev 2014-09-30 19:22:40 följande:

    Varit hos gyn idag och cystorna är kvar och den ena har t.o.m. blivit större så jag ska sätta upp mig på operation. Så det ska väl bli bra med det... Har eller har haft äl och hon kunde se att slemhinnan var fin eller vad man nu säger ;). Så vänta vänta, kanske det tar sig denna gång. Mådde illa igår och idag och jag har läst att det finns de som mår illa när de har äl, jag har aldrig gjort det innan.. Eller så beror det på något annat eller så är det inbillning ;). Hepp hepp


    jag håller tummarna att det är äl och att det tar sig :)!
  • julii
    Cina84 skrev 2014-10-05 20:32:35 följande:

    Mådde lite iilla runt äl som sagt och någon dag efter men det har lagt sig nu. Känner inget direkt så får se vad som händer om en vecka för då har jag bim.


    Okej. Lycka till =)
  • julii
    Cina84 skrev 2014-10-05 21:38:43 följande:

    Tack :). Hur går det för dig. Du måste väl nästan varit gravid en månad nu väl?


    Det går bra, jag är snart i vecka 12 :) om ca 2 veckor ska jag göra första ultraljudet o det känns som en evighet dit och jag är sjukt nervös. Har redan börjat få mage o gått upp ett par kilo :p
  • julii
    Cina84 skrev 2014-10-06 16:53:13 följande:

    Jisses var du så långt gången! Ååhhh vad spännande det också måste vara att få se det lilla livet :D. Åh en liten mage, mys mys :)


    Ja det går undan :p ska bli riktigt spännande :D
  • julii
    Cina84 skrev 2014-10-15 08:44:13 följande:

    Stor suck!! Inget plus nu heller :( . Har fått tid för min titthålsoperation nu och då ska det göras en spolning samtidigt. Förhoppningsvis ger det resultat, annars får vi väl köpa en hund ;).


    Usch vad tråkigt, bara att ta nya tag och försöka igen :)
  • julii
    Cina84 skrev 2014-10-20 14:48:27 följande:

    Måste bara få skriva av mig även om jag inte vill tynga dig med mina problem. Min sambo kom hem igår och berättade att hans lillasyster ska ha barn....lillasyster! Ja blev så ledsen och faktiskt arg och kände att livet bara är så jävla orättvist. Här går jag och inget hellre vill bli gravid och så skakar de hans kalsonger så är det fixat för dem. Vad har jag gjort för att förtjäna detta lidande?!? Det är såklart inte hennes fel men det blev bara för mycket för mig. Känner mig just nu bara så less :(. Ska göra titthålsoperationen nästa vecka och då ska de också kolla om jag har passage i äggledarna. De lär säkert hitta fler "fel" på mig... Förlåt att jag är bitter. Behövde bara få det ur mig.


    Det var ju samma sak för mig, alla runt omkring vart gravida medan vi kämpade för att jag äns skulle få ägglossning och sambon fick lämna spermaprov för att jag mer eller mindre tvingade honom. Det var jag som ringde och boka tid åt honom. Och gång efter gång så kom mensen och det känns som hela världen rasa samman. Och det är okej att känna så, man får bli både arg och ledsen o bitter Men man får inte glömma att både ha kul och slappna av under tiden. Jag vet att man bara blir sur när folk säger att man bara ska slappna av men jag lovar att det känns bättre. Jag kan bara tala av egna erfarenheter. Jag mer eller mindre tvinga min sambo att ligga med mig varje kväll för att jag misstänkte att jag hade äl och ville inte missa. Stackarn var knappt sugen och varje gång såg det likadant ut. Ville bara få de överstökat sen låg jag o funderade på om det tog sig. Eb gång när han skulle ut med sina vänner vart jag jätte förbannad att vi inte hann ha sex innan han åkte så vi vart osams och jag lovar att det inte är värt det. Som jag sa förut så den månad det tog sig så var vi på 2 dagars-fest, jag rökte mer än vanligt och dessutom hade vi mindre sex . Och jag som vart sur när folk sa "det tar sig när man minst anar det" :p nu när vi äntligen slappnar av har vi kanon sex, för nu har vi det för att vi vill!!! Nu vart det här långt men det jag vill säga är att glöm inte bort att ha kul, slappna av och tänk på annat. Och glöm inte att vi har tur som bor i Sverige där vi får all hjälp som finns. Din tur kommer oxå :)
Svar på tråden Bollen är i rullning