• Cina84

    Bollen är i rullning

    Måste bara få skriva av mig även om jag inte vill tynga dig med mina problem. Min sambo kom hem igår och berättade att hans lillasyster ska ha barn....lillasyster! Ja blev så ledsen och faktiskt arg och kände att livet bara är så jävla orättvist. Här går jag och inget hellre vill bli gravid och så skakar de hans kalsonger så är det fixat för dem. Vad har jag gjort för att förtjäna detta lidande?!? Det är såklart inte hennes fel men det blev bara för mycket för mig. Känner mig just nu bara så less :(. Ska göra titthålsoperationen nästa vecka och då ska de också kolla om jag har passage i äggledarna. De lär säkert hitta fler "fel" på mig... Förlåt att jag är bitter. Behövde bara få det ur mig.

  • Cina84
    julii skrev 2014-10-20 17:39:45 följande:

    Det var ju samma sak för mig, alla runt omkring vart gravida medan vi kämpade för att jag äns skulle få ägglossning och sambon fick lämna spermaprov för att jag mer eller mindre tvingade honom. Det var jag som ringde och boka tid åt honom. Och gång efter gång så kom mensen och det känns som hela världen rasa samman. Och det är okej att känna så, man får bli både arg och ledsen o bitter Men man får inte glömma att både ha kul och slappna av under tiden. Jag vet att man bara blir sur när folk säger att man bara ska slappna av men jag lovar att det känns bättre. Jag kan bara tala av egna erfarenheter. Jag mer eller mindre tvinga min sambo att ligga med mig varje kväll för att jag misstänkte att jag hade äl och ville inte missa. Stackarn var knappt sugen och varje gång såg det likadant ut. Ville bara få de överstökat sen låg jag o funderade på om det tog sig. Eb gång när han skulle ut med sina vänner vart jag jätte förbannad att vi inte hann ha sex innan han åkte så vi vart osams och jag lovar att det inte är värt det. Som jag sa förut så den månad det tog sig så var vi på 2 dagars-fest, jag rökte mer än vanligt och dessutom hade vi mindre sex . Och jag som vart sur när folk sa "det tar sig när man minst anar det" :p nu när vi äntligen slappnar av har vi kanon sex, för nu har vi det för att vi vill!!! Nu vart det här långt men det jag vill säga är att glöm inte bort att ha kul, slappna av och tänk på annat. Och glöm inte att vi har tur som bor i Sverige där vi får all hjälp som finns. Din tur kommer oxå :)


    Jo jag vet och jag vet att jag kommer komma upp igen och känna hopp. Men som jag skrivit innan fy vad det hugger i hjärtat.. Jag vet att jag måste leva ändå annars kommer jag vara bitter för att jag inte tagit chansen att njuta av oss två när jag kunnat. Det vi ska göra för att inte fokusera för mycket på det är dels att åka på weekend i november och sen spanar vi efter att åka till värmen i februari. Bara för att vi kan men

    Ven för att värna om oss.

    Jag känner så igen mig, sex nu känns lite som något som ska göras och så ska det ju inte vara.

    Jag ska kanske göra tvärtom festa loss, äta onyttigt, och bara hålla igång ;). Skämt åsido det ska nog lyckas här med. Jag har ju som sagt snart genomgått en helrenovering och besiktning ;). Tack för du lyssnade och fanns här :).
  • Cina84
    julii skrev 2014-10-22 15:27:21 följande:

    Hej hur går det?

    Måste ju berätta. Ar på ultraljud idag och jag väntar tvillingar :D helt otroligt, inte konstigt jag gått upp mycket i vikt ;)


    Say what!!! Jisses! Jättegrattis till er! Det var därför det tog tid, för ni skulle få två på samma gång ;).

    Här börjar det närma sig operationsdax, bara en vecka kvar nu. Ganska lugnt. Spänd på om det kommer ge ge något resultat. Kanske tvillingar för mig med ;).
  • Cina84
    julii skrev 2014-10-22 17:23:17 följande:

    Tack så mycket. Känns helt galet!

    Ja man vet ju aldrig ;)

    Lycka till! !


    Tack :)
  • Cina84
    julii skrev 2014-10-22 20:03:59 följande:

    1 år och 3 månader och 4 av dessa med pergotime! Inte så länge egentligen mot vad andra kan vänta men tror man blir lika besviken varje månad oavsett. De första ca 8 -9 månaderna vi försökte hade jag inte äns ägglossning utan att jag visste om det.


    Det har du alldeles rätt i! Oavsett tid man försöker så är det lika tråkigt när det inte blir något plus :(. Tänk om kroppen hade signalerat tydligt att något inte står rätt till då hade ju allt gått så mycket effektivare ;).
  • Cina84
    julii skrev 2014-10-22 20:45:59 följande:

    Ja jag menar det :) men vi ska vara glada att vi har så otroligt mycket hjälp vi kan få. Mer eller mindre alla får hjälp så de kan bli gravida. Det ska nog mycket till för att alla chanser ska vara slut. Så tänk positivt, snart är det er tur :)


    Ja och utan att det kostar skjortan för en. Ja ja ja jag ska tänka positivt ;). Vi ska nog också få en lillfis ;).
  • Cina84
    Blåblomman skrev 2014-10-25 12:48:09 följande:

    Åh känner igen det där. En av mina vänner (som har en kronisk sjukdom, som jag inte skulle önska någon hade) har blivit gravid med båda sina barn på första försöket. Sånt svider i ens hjärta även om man blir glad för deras skull. Men jag känner att jag distanserar mig från henne mer och mer. Och varje gång jag läser en statusuppdatering om vänner och bekanta som väntar smått blir jag också ledsen. Men så är livet, allt kommer inte serverat eller planerat så som man kanske skulle önska. Men man får också tillåta sig att bli ledsen.


    Jo jag vet, en del saker bara kommer andra får man kämpa för det är bara så det är och jag har accepterat att hon blev det före mig men det kommer över mig lite då och då ändå. Hade jag bara vetat att jag kommer bli gravid och få bilda familj så hade jag inte varit så orolig men det vet jag inte med säkerhet. Jag vet att den risken är ganska liten men den finns där ändå i mitt huvud.

    Du har så rätt och det har jag inte dåligt samvete för men jag peppar mig att blicka framåt också, det går inte att ge upp ;)

    Tack för dina ord :).
  • Cina84
    Blåblomman skrev 2014-10-25 21:19:58 följande:

    Nej ge upp ska man inte göra. Man får ta en månad i taget och passa på att göra de sakerna som är enklare att göra utan barn! Nej de är just osäkerheten som är jobbigast, att man varken vet ja eller nej. Håller tummar och tår att vi får våra efterlängtade barn en dag!


    Jo jag försöker tänka så och vi försöker ta vara på det på olika vis.

    Det är så skönt att få ventilera här med personer som har gått eller går igenom samma sak. Då är jag helt plötsligt inte ensam, vilket det många gånger känns som. "Alla blir gravida utan problem utom jag". Men jag försöker tänka att det är en mening med att det dröjer, en positiv sådan.

    Jag håller mina tummar och tår med så borde vi väl ändå dubbla våra chanser :).
  • Cina84
    Blåblomman skrev 2014-10-26 08:01:10 följande:

    Ja jag tycker också det är så bra med dessa forum där man kan prata med likasinnade. Dessa problem vill man ju inte alltid ta med sina vänner, speciellt inte de som inte har dessa problem. Jag är trött på att höra "er tur kommer" "slappna av"..etc Ja det är förmodligen en mening med att få vänta. Man får tänka så!

    Låter väldigt bra det där med dubbla chanser! Låt oss se på det så!!


    Precis. De försöker ju att vara snälla men det känns tyvärr inte bättre för det.

    Vem vet, vi ska kanske få tvillingar eller trilllingar ;) så det är därför det dröjer ;)
Svar på tråden Bollen är i rullning