Inlägg från: Anonym (Realist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Realist)

    Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!

    Anonym (Maja) skrev 2014-05-03 19:49:27 följande:
    Finner inga ord.... Så otroligt tacksam att jag inte känner några människor som tänker som dig. 
    Hur vet du det? Uppenbarligen är det väldigt fy-fy och inte politiskt korrekt att ha sådana synpunkter, och alla uttrycker dem nog inte offentligt. För allt du vet kan Jhiii vara en av dina vänner.

    Jag håller faktiskt med Jhiii. Adopterade barn är inte samma sak som biologiska, sedan kan juridiken och den politiska korrektheten säga vad fan de vill. Det är främmande gener, barnen är inte släkt med en på något sätt. Och att prata om att "missunnar" någon att få barn för att man tycker så är ju bara larvigt.

    Egentligen borde adoptioner inte tillåtas alls med tanke på hur dåligt många adopterade må. de ska inte ryckas ffrån sina sammanhang och hemländer bara för att vi fått för oss att det är någon rättighet att få barn.

    OnTopic: Finns det två barn måste det ena vara sötare än det andra. precis som att det ena är smartare än det andra längre än det andra osv. Inget konstigt med det. Att det ska vara så jävla förbjudet att säga att ett barn är sötare än ett annat, jag fattar det inte. Tycker någon att andra barn är sötare än mina så får de väl tycka det, skulle aldrig gå i taket på det är sättet för det.

    Alla barn är inte söta, det finns skitfula ungar. Naturligtvis brukar dess föräldrar inte anse/se det, men det gör det inte mindre sant. Man brukar ju säga "H*n har ett utseende som bara en mor kan älska", det uttrycket har inte kommit till utan grunder vet ni.
  • Anonym (Realist)
    nevermind skrev 2014-05-03 20:39:11 följande:
    Men herre min jävla Skapare vad du överreagerar.
    Ja, precis!
    funderande01 skrev 2014-05-03 20:47:57 följande:
    Du ser det ju såklart som ditt barn och älskar det som ditt kött och blod. Men det finns ingenting som säger att svärmor/farmor känner lika...
    Nej, hon kan ju anse att det inte är hennes barnbarn eftersom det inte är sonens biologiska barn. Det måste hon ju få lov att tycka, men det är klart, här på FL finns ju landets egna åsiktspoliser samlade så det är inte konstigt att folk reagerar som de gör.
    Johan75 skrev 2014-05-03 22:19:49 följande:
    Men i ärlighetens namn, är det exkluderande att tycka att någon är mindre söt än någon annan? Kanske var det klumpigt sagt av svärmodern (vi vet väl faktiskt inte hur det kom sig att detta yttrades), men utan att veta så mycket om situationen är det ju också TS och många här inne som lägger vikt vid just sötheten.

    Exakt, vi vet inte alls varför och i vilket sammanhang den stackars damen råkade ge uttryck för sin totalförbjudna åsikt. "Pappan" kanske tjatade om hur söt "hans" son/dotter är, och tanten råkade helt aningslöst säga att hon tyckte kusinen är sötare.

    Naturligtvis är det stor skandal, fram med hundarna och exekutionsplutonen för ett sådant uttalande!   *suck*
  • Anonym (Realist)
    Johan75 skrev 2014-05-03 22:54:43 följande:
    Nåja, vi vet som sagt inte hur situationen såg ut, så ditt raljerande sprider knappast något ljus över det inträffade. 
    Jag raljerade inte. Det är knappast ovanligt att folk fiskar efter att få höra hur vackra och speciella deras gollums till ungar är.
  • Anonym (Realist)
    Uffesson skrev 2014-05-03 23:35:48 följande:
    Hade det varit min svärmor hade hon inte fått träffa sitt barnbarn igen...
    Varför skulle hon inte få träffa kusinen?
  • Anonym (Realist)
    Anonym (adopterad) skrev 2014-05-05 12:40:04 följande:
    Nu pratade vi om utrycket "Blod är tjockare än vatten" och med det menar man att de man delar blodsband med dvs familjen kommer först. Och när man adopterat ett barn så är man EN FAMILJ, men man delar inte biologiska blodsband, men i och med att man är en familj så har man sk blodsband.
    Du har inga blodsband med din familj. Det behöver inte göra dem till mindre av din familj, men blodsband har du bara med syskon, biologiska föräldrar, biologiska mor- och farföräldrar osv.

    Såg att du skrev något om "juridiska blodband" också, det var en okänd term för mig.
Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!