Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!

    Anonym (adopterad) skrev 2014-05-06 16:31:58 följande:
    Nej hon har inte valt att adoptera, men hon ska acceptera och respektera att hennes son har adopterat. OM svärmodern har sådana problem med att kunna acceptera ett adopterat barnbarn så bör hon söka hjälp. Det är inte normalt. Då har hon säkert även andra bekymmer. 
    Finns ju svärmödrar som inte valt att skaffa barnbarn öht och beklagar sig över det. Och då kan man ju undra varför dessa kvinnor skaffade barn från första början. Vissa människor kan inte hålla truten och borde lära sig att man måste inte säga allt som ploppar upp i huvudet. Det är bara att inse att alla är inte socialt kompetenta.
  • Lindsey Egot the only one

    Alla mor och farföräldrar favoriserar oavsett om det enbart finns biologiska barnbarn eller barnbarn som inte är biologiska. Det kan man inte komma ifrån.

  • Lindsey Egot the only one
    Anonym (söt) skrev 2014-05-08 20:12:20 följande:
    Exakt, det är nog inte helt ovanligt, men få pratar om det. Även föräldrar kan ju känna mer för något av sina barn. Dock är detta väl något som de flesta väljer att hålla tyst om. Tabu...
    Tyvärr finns det sjuka föräldrar och mor/farföräldrar som visar det tydligt ändå utan att behöva säga ett enda ord. Man känner sådant.
Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!