Inlägg från: NintendoGamer94 |Visa alla inlägg
 • NintendoGamer94

  jag vill bara få ut lite så läs om ni orkar :'<

  För några dagar sedan märkte vi att katten började må dåligt och vi försökte ge honom mat och vatten men han vägrade och blev smal och fick svårt att andas så vi förstod att han kommer dö och de har blivit värre och värre och de är så jobbigt, jag älskar min lilla bebi och vill inte att han ska försvinna :< de händer inatt eller imorgon och jag vet inte om jag orkar leva utan katt..........

 • Svar på tråden jag vill bara få ut lite så läs om ni orkar :'<
 • NintendoGamer94
  Flärpen skrev 2014-05-04 23:39:23 följande:

  Varför inte ta honom till veterinären?


  Vi vill inte stressa han så mycket, vår förra katt va också sånhär men sen dog hon normalt som katter gör när dom är gamla! Men de är ändå jobbigt för jag älskar min bebi! Vi har haft han i 14 år
 • NintendoGamer94
  Topcom skrev 2014-05-04 23:45:31 följande:

  Eh dö eller bli lute stressad hos veterinären, vad väljer man im man vill ha kvar katten?! Ta honom till donktorn för sjutton. Det är ju synd om honom.


  Han kommer dö ändå! De är ingen sjukdom utan katter dör såhär!! Och jag ville inte ha en utskällning eller hjälp!!!!! Jag ville få ut de bara för att jag har ångest och de gör ont och jag älskar han och jag trodde att de isf fanns nån människa här som förstår hur jobbigt de är....... De är lika hemskt som när en männisak dör! Speciellt när man har en sån underbar katt som våran......
 • NintendoGamer94
  DragonWoman skrev 2014-05-04 23:54:48 följande:
  Självklart är det jobbigt när ens husdjur är döende men om han är döende som du säger så kan han ha ont eller vara orolig med. Då är det bättre han får en lugnade spruta, få ro och sen somna in. Har själv haft katter som blivit sjuka och där utgången varit döden men skulle aldrig någonsin låta djuret må dåligt eller ha ont innan det till slut somnar in.
  Marco 001027 Marcus 061112 Malva 130426 Bebis bf 0929
  Han mår inte dåligt, han ligger bara och sover och väntar på de! De är normalt och han har inte ont och kör vi honom till en veterinär kommer han dö av stress på vägen och då skulle jag känna mig extremt skyldig........
 • NintendoGamer94

  Och de va ändå inte de jag behövde prata om utan mest om hur jag mår över de :'(

 • NintendoGamer94
  DragonWoman skrev 2014-05-05 00:00:45 följande:
  Så hur du mår är viktigare än hur katten faktiskt mår?


  Marco 001027 Marcus 061112 Malva 130426 Bebis bf 0929
  Nej för i helvete men lyssna på mig!!! Han har inte ont och varenda människa här hemma tycker de är bättre om vi inte stressar upp honom utan låter honom dö naturligt hemma där han trivs och där folk som älskar honom finns! Vi vill inte ge honom smärta de sista genom att stressa ihjäl honom....... De om något är djurplågeri! Han mår bättre av att va hemma och vänta för de gjorde den förra katten också och de är ingen sjukdom utan naturligt så snälla sluta tjata om de! Jag orkar inte med de!
 • NintendoGamer94

  Han är 14 år och perser, perser katter lever oftast tills dom blir 8, han är inte sjuk! De är naturligt! Han lider inte! Han stressar inte! Han är lugn, ligger hela tiden, flirtar med oss och väntar bara på att de ska va över! Katter gör de normalt men ni kanske inte kan nånting om de! Vi har en massa kattböcker hemma och de här är normalt!

 • NintendoGamer94
  DragonWoman skrev 2014-05-05 00:16:33 följande:  Vuxit upp med katter och kan en hel del. Perser blir ofta mycket äldre än 8 om de sköts och mår bra. Och en katt som inte äter, dricker och dessutom har svårt att andas lider. Men dina böcker kanske missat den informationen!

  Stackars katt alltså smile4.gif
  Marco 001027 Marcus 061112 Malva 130426 Bebis bf 0929
  För de första är de inte ens jag som valt att vi inte ska åka!

  För de andra så kan inte du komma och säga att vi är dåliga ägare!!! Vi har tagit hand om honom perfekt och älskar honom men sen att dom valde att låta honom dö hemma är inte ert problem!

  Och för de tredje. Tack så myclet för att ni fick mig att må sämre!
 • NintendoGamer94

  Ni är säkert bra personer men sluta klandra mig just nu snälla? Jag är ett mentalt vrak och ville bara ha lite stöd och förståelse! Är de för mycket begärt?

  Förlåt om jag är otrevlig men jag mår verkligen inte bra och orkar inte höra sånt

 • NintendoGamer94
  DragonWoman skrev 2014-05-05 00:40:30 följande:
  Oavsett vad ni gör och tycker så är det olagligt att låta ett djur ligga och självdö.


  Marco 001027 Marcus 061112 Malva 130426 Bebis bf 0929
  De är inget fel på honom! Han är gammal och gör som vi gör när vi blir gamla! Vi blir också såna här tills vi gör en suck och dör! De är naturligt och inte olagligt! Och närmsta öppna veterinär är 7 mil bort så åker vi kommer han dö av stress i bilen! Tycker du de är bättre då heller? Jag tänker fan inte plåga min älskad lilla bebi på de sättet nu de sista! Jag kan inte va så elak! Jag tycker de är synd att du tycker de är bättre att stressa en katt så den dör än låta den ligga och dö i lugn och ro som den vill! Dom är såna här sen går dom nånstans och så suckar dom och sen dör dom helt naturligt utan att ha ont eller lida! Hade han lidit hade han skrikit och de gör han inte!
Svar på tråden jag vill bara få ut lite så läs om ni orkar :'<