Inlägg från: januari2015 |Visa alla inlägg
  • januari2015

    BF januari 2015 Göteborg?

    Hej! Nu vill jag också vara med :)
    Är 29år och bor på Norra Guldheden med bf 10 januari, första barnet. Vi blev väldigt förvånad att det tog sig så snabbt men väldigt glada! jag ska till bm 28 maj på Gibraltar, då är jag i vecka 8.  
    jag har massa symtom och misstänkte graviditet långt innan testet. Just nu känner jag mig mest uppsvälld, trevligt att vara gravid :)

  • januari2015
    Scintilla skrev 2014-05-14 09:25:33 följande:
    Hej och välkommen! Jag bor också i Norra Guldheden och har BF 11-12 jan, alltså nästan samtidigt som du :). Jag är 30 år och väntar också första barnet och ska på inskrivning på Gibraltargatan 3 juni.
    Å vad kul!  
    då kan jag reka lite hos barnmorskan så du vet vad du har att vänta dig :)
  • januari2015
    Scintilla skrev 2014-05-14 12:37:25 följande:
    Det vore ju super! Minns du vilken barnmorska du ska träffa? Jag tror att min heter Caroline eller nåt i den stilen :)
    Min heter Ulrika. Det var hon som svarade när jag ringde och hon lät väldigt trevlig vilket gjorde att jag inte våga chansa på någon annan.
  • januari2015

    Hej! Jag var på Gibraltar på inskrivning i förra veckan, då var jag i vecka 8. jag var hos Ulrika Friberg, supertrevlig!
    Jag fick göra massa rutinprover och ska dit igen i nästa vecka och få reda på svaren. Första ultraljudet sker i vecka 18. Både jag och min kille var jätte nöjda så jag kan verkligen rekommendera Gibraltar för er som tvekar. Dom hade massor av tider och gav ett lugnt och proffsigt bemötande. 

  • januari2015

    Jag var också på RUL idag, BF nu 5 januari istället för 6e och även jag ska få en pojk :) jag har hela tiden trott på en tjej men nu blir det nya planer att smida.

    Norra Guldheden verkar få en pojkbabyboom till januari!

  • januari2015

    Hej!
    Nu kommer en ekonomisk fråga. Jag gissar att alla ni inte är gifta. Har ni tänkt att skriva testamente eller liknande? Jag pratade precis med min bankman som rekommenderar att vi går till hanns jurist och betalar 3600kr för att upprätta ett testamente. Jag vet inte om det är onödigt men eftersom jag och smabon inte är gifta kanske det är smart att försäkra sig om allt går rätt till. 

    kommentarer?

  • januari2015
    Scintilla skrev 2014-09-15 12:35:47 följande:

    Ser att ni som går på Barnmorskegruppen har varit på "vecka 20-besök". Där jag går, på MVC Gibraltargatan, har man inget sådant, men däremot en "vecka 25-kontroll" då man tar lite prover, mäter magen och lyssnar på bebisens hjärtslag. Har ni ett till besök i vecka 25, eller gör man detta vid olika tidpunkt beroende på vilken MVC man går hos?


    Jag går också på Gibraltar och ska dit i vecka 25. Tycker det är lite långt att vänta :)
  • januari2015

    I dag ringde jag till bm eftersom det svider när jag kissar. Jag fick tid att komma in i morgon så dom kan utesluta urinvägsinfektion. Så jag kan tipsa om att inte ta urinvägsinfektioner med en klackspark, verkar vara ganska allvarligt när man är gravid. 

Svar på tråden BF januari 2015 Göteborg?