• Äldre 16 maj 11:06
  12274 visningar
  13 svar
  13
  12274

  Jag luktar illa mellan benen!

  Nästa gång du går till BM eller gyn, var inte nyduschad så att de får en chans att ge en bedömning.


  Är det så att du verkligen luktar, då är det inte helt omöjligt att du har en obalans, då måste du får hjälp för att få ordning på detta.
  Det första du ska börja med själv är att sluta raka dig om du gör det. För det kan ge obalans, sedan bomullstrosor, ingen tvål (finns intimolja man kan använda, bättre än vatten för dig)

 • Äldre 16 maj 11:11
  #7
  Anonym (Luktar) skrev 2014-05-16 11:05:42 följande:
  Jag tvättar mig ju med tvål och ahar alltid gjort, så kanske är min balans rubbad, ska testa låta bli. ANvänder oxå trosor av fel material...

  Jag har en tid hos min BM om två veckor, hade hoppats kunna lösa det själv innan dess. Nej, det läcker inte urin det är jag ganska säker på, det borde jag ju känna. Däremot luktar det ju lite som gammalt gubbkiss ibland liksom. SKitäckligt.
  Ja, då är det inte så konstigt, många kvinnors underliv är känsliga och du tillhör nog den gruppen. Bort med tvålen, använder endast bomullstrosor, sov utan trosor och försök att tvätta mer sällan.
 • Äldre 28 jun 15:26
  #13
  Anonym (Luktar) skrev 2014-06-28 13:36:02 följande:

  Tack alla för tips. Jag har nu börjat använda endast bonullstrosor, sover utan och tvättar inte med tvål. En viss skillnad märks kankse men svårt o säga. För ungefär en vecka sedan började jag med lactal vagitorier o märker efter bara några dagar en extrem skillnad!! Knappt inga flytningar o ingen lukt, annat än om jag luktar o trosorna då känner jag en svag lukt men inte otrevlig.

  Är detta bara obalans då eftersom jag märker sådan skillnad? Eller kan det ändå vara bakteriell vaginos? Kommer obalansen tillbaka efter varje mens/sex?

  Tack!


  Troligen kombinationen med att sluta använda tvål och sedan hjälpen med vagitorerna säkert till.
  Det är inte helt omöjligt att du är känsligare än andra och det då kan komma tillbaka, men då vet du nu hur du kan få tillbaka balansen igen
Svar på tråden Jag luktar illa mellan benen!
Logga in
Bli medlem