Inlägg från: whydoyoucare |Visa alla inlägg
  • whydoyoucare

    Jag luktar illa mellan benen!

    Man ska vara försiktig med att tvätta underlivet för ofta. Det är bra att du luftar, vad för material är det på dina trosor? Använd bomull, det tyget andas. Material som spets och liknande stänger igen. Det kan vara din PH balans i underlivet som är rubbad. Jag tvättar underlivet med barnolja, prova det. Eller intimtvål, men var försiktig med att torka ut dig. Kolla upp vad som kan främja den naturliga PH balansen, alternativt ta kontakt med ny gyn/barnmorska.   

  • whydoyoucare
    Anonym (Luktar) skrev 2014-05-16 11:05:42 följande:
    Jag tvättar mig ju med tvål och ahar alltid gjort, så kanske är min balans rubbad, ska testa låta bli. ANvänder oxå trosor av fel material...

    Jag har en tid hos min BM om två veckor, hade hoppats kunna lösa det själv innan dess. Nej, det läcker inte urin det är jag ganska säker på, det borde jag ju känna. Däremot luktar det ju lite som gammalt gubbkiss ibland liksom. SKitäckligt.
    Använder du vanlig tvål för underlivet? Då har du nog boven där. Tvål är en jävel på att torka ut huden och speciellt slemhinnorna! Tänk dig hur det känns att få tvål i ögonen... då förstår du nog varför man inte ska använda tvål i underlivet. Använd intimtvål eller babyolja ist, så kan det lösa sig innan du ska till BM :) 
Svar på tråden Jag luktar illa mellan benen!