Inlägg från: Anonym (kränkt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kränkt)

    Hur hantera översittare?

    Jag har en kollega som är en riktig översittare. Jag vet inte alls hur jag ska hantera henne, utan blir oftast bara irriterad och sur. Det hjälper inte i det långa loppet då det är JAG som uppfattas som att jag har svårt att samarbeta.

    Hon kan säga saker som "Har du inte använt balsam idag? Ditt hår ser risigt ut..." eller "Ja, du har ju lite putmage.."

    Hon har en tendens att bemöta det jag säger på ett sätt som får mig att känna mig dålig och mindrevärdig. Hon kan påpeka mina skor och säga "säljer man ens sådana längre? Den där modellen är ju lite B" eller "Jajaja, vi har hööööööört dina förslag nu - kan vi gå vidare?"  Hon pratar gärna skit om andra kollegor också när hon får chansen, vilket retar mig. Vuxna människor borde inte syssla med sånt...

    Antingen är jag grymt tjatig och ser ut som en clown jämt, men det tror jag inte är fallet. Det märkliga är dock att ingen annan verkar uppfatta att hon har en taskig attityd. Jag är väldigt driven i mitt arbete och har nästan alltid bäst resultat och får bra kritik ifrån chefer och kunder. Jag tycker själv att jag ser helt okej ut också, medan min kollega är lite småtjock och inte särskilt attraktiv egentligen. Hon är väldigt duktig på att påtala hur snygg hon är men jag köper inte riktigt att hon tycker så själv..

    Luddigt inlägg kanske, men jag har svårt att sätta fingret på vad som egentligen händer i min relation med den här kollegan. Det suger ut väldigt mycket energi och vi får svårt att samarbeta. Jag är inte den som bara accepterar att bli överkörd, så det uppstår ofta konflikter där jag höjer rösten och blir arg = dålig stämning på jobbet.

    Hur hanterar man en sån här människa utan att det blir åskväder?

  • Svar på tråden Hur hantera översittare?
  • Anonym (kränkt)

    Tack för era svar! Ska verkligen försöka använda mig utav era tips för att ta kontroll över situationen. Är så LESS!

Svar på tråden Hur hantera översittare?