Inlägg från: Vår och sommar |Visa alla inlägg
  • Vår och sommar

    Ett tredje barn, en önskan som kanske slår in?

    Hej!

    Här är en till som grubblat ett tag fram och tillbaka om vi vill ha ett tredje barn eller inte. Och nu har vi nog kommit fram till att börja försöka i sommar :) Såå spännande, roligt och läskigt!

    Vi har två pojkar som är 3 och 5 år gamla.

  • Vår och sommar

    Innan har vi varit inställda på två barn och kännt oss nöjda med det, men samtidigt har vi sparar alla bebiskläder etc. Så i bakhuvudet har ändå tanken funnits om ett ev tredje barn. För ca två mån kände jag att jag behövde komma fram till ett beslut. Antingen inga fler barn, och i så fall göra oss av med alla bebisgrejer. Eller ev ett tredje barn. Och efter mycket prat fram och tillbaka kom vi fram till att vi nog egentligen vill ha ett barn till :) Vi har bara inte vågat säga detta högt tidigare för det är ju ganska bekvämt med två barn :)

    Lycka till med era diskussioner!

  • Vår och sommar

    Haha jag känner igen mig i det du skriver. Jag har också sagt aldrig mer många gånger, men helt plötsligt insåg jag att jo, en till :)

    Det låter på dig som att er situation är som gjord för ett tredje barn, men jag förstår att det är ett stort beslut att ta för både dig och din man.

  • Vår och sommar

    Hur går det för er allihop? Någon kvar i tråden? Någon som börjar nå ett beslut om eventuellt tredje barn? :)

    Jag var iväg på en weekendresa med några tjejer förra veckan. Hann tänka en del på det som vi antagligen snart kommer att ge oss in i. Med två barn kan man ha en del "ensamtid", vilket kommer bli svårare med tre. Iofs känns det som att jag inte har något jättestort behov av ensamtid just nu. Men inser ändå att sådant som man tar för givet nu kommer att bli svårare med tre barn.

    Grubblar fortfarande en del men tycker ändå att fördelarna väger tyngre plus att hjärtat och magkänslan säger att tre barn i vår familj kommer att bli supermysigt :) Kanske dags att börja försöka snart...

  • Vår och sommar
    All in skrev 2014-06-02 22:18:15 följande:
    vi har diskuterat och har nu kommit fram till att vi blir nog utökade ändå :) misstänker att jag är gravid, samma känsla som med de andra 2. hade oskyddat vid ägglossning (vi blev uppspelta), och då bleev det så självklart eftersom jag känner som jag gör just nu :) har bim den 17 juni :) så nu hoppas jag! har med de andra två redan känt av vid någon dag efter ägglossning, och känner precis samma nu :) :) 



    Så spännande!! Ska inte säga grattis än, men det låter ju lovande :) Du får uppdatera här sen hur det går!
  • Vår och sommar
    All in skrev 2014-06-02 23:21:19 följande:
    Absolut! :) så ofattbart om det stämmer :) men har ju gjort det två ggr förut, men man ska inte ropa hej ännu :)



    Hur går det? :)
  • Vår och sommar
    All in skrev 2014-06-11 20:16:36 följande:
    väntar på att nästa vecka ta ett test om inte mensen kommer :)

    Har fortfarande molvärk, dock svag mot vad den var innan

    Bröstgårdarna har blivit "stora" och man ser en del ådror

    Flytningarna fortsätter att komma, lotionvitbeiege aktiga, har inte avtagit sedan ägglossningen var

    Ont i svanken också :)

    Så man väntar :)



    Spännande! Jag ska testa imorgon bitti för jag tycker att mensen borde ha kommit nu. Fast har inte stenkoll så den kan mycket väl komma om några dagar. Vi hade oskyddat sex EN gång i maj, fast min sambo kom inte i mig (hade ju inte bestämt riktigt vad vi ville...). Dock kände jag ett stick i "tjejmagen" några dagar senare, vilket jag gjort båda gångerna när jag blivit gravid tidigare.
  • Vår och sommar

    Välkommen Lolliloppan!

    Gjorde ett test imorse som var negativt. Så nu vill jag bara att mensen ska komma så att vi kan börja försöka på riktigt sen :)

  • Vår och sommar

    Välkommen Anli84!

    Jag fick mens idag. Så snart dags att börja försöka på riktigt. Det känns sååå pirrigt. Ena stunden tänker jag "vad håller vi på med? HUR ska vi klara av tre barn?" Andra stunden blir jag helt lycklig av tanken att förhoppningsvis få ännu ett barn att älska så att hjärtat nästan brister...

    När ska man börja äta folsyra? Redan när man börjar försöka? Känns så länge sen man var påläst om allt som har med graviditet att göra... :)

Svar på tråden Ett tredje barn, en önskan som kanske slår in?