Inlägg från: Lindsey Egot the only one |Visa alla inlägg
  • Lindsey Egot the only one

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    Det roligaste och mest konstigaste bröllopet jag varit på var när min väninna gifte sig med sin fd man. De skulle ha dop, hon hade en svart klänning med stora färggranna blad och de gick in i kyrkan till en bröllopsmarsch. Pojken höll de i famnen och jag tänkte de måste valt fel musik samt att de gick in tillsammans. Men det visade sig vara vigsel. Så började prästen hälsa alla välkomna till barnets dop sedan när halva dopet var genomfört började vigseln. När vigseln var klar fortsatte dopet. Väl hemma hos dom där de skulle ha mottagning så hade de långbord i köket och brudgummen bytte om till joggingbyxor och t-shirt. Alla andra män hade kostym. Det var potatissallad, kalkon, fläskfilé samt exotiska frukter sedan tårta. Efteråt dansades det in till morgonen. Någon tog min mans skor så han fick ta de som blev över. Men så skoj och avslappnat bröllop har jag aldrig varit på.

  • Lindsey Egot the only one
    Anonym (Yet to come) skrev 2014-06-01 17:05:45 följande:

    Jag tror att det stundande bröllopet kommande helg kan bli det tråkigaste. Hålls i den lilla hålan där brudparet är födda. I denna håla är varenda man/kille suput, för det är det enda som finns att göra. Kvinnorna är tråkiga. Alla har dålig social kompetens och skulle aldrig få för sig att starta en konversation med mig, en främmande storstadsbo.

    Ingen av de bjudna tänker hålla tal, den enda som då känner sig tvungen att hålla ett tal är toastmastern själv, förutom de lekar denne planerat.

    Har sett låtlistan som kommer spelas på festen, och den är avskyvärd.

    Jag har blivit placerad bredvid en tant i denna släkt som a l d r i g slutar prata om totalt triviala ointressanta saker. Samt att hon kommer dalta med mig non stop pga av att jag är gravid. Hon skulle seriöst fråga mig om jag vill ha hjälp att gå på toa.

    Och själv kan jag ju inte bli ens salongsberusad av förklarliga själ.

    Oh joy.


    Du för passa dig så du inte drar över tanten och fastnar i hålan!
Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?