Inlägg från: Julligulli |Visa alla inlägg
  • Julligulli

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    På ett bröllop, också i frireligiösa kretsar (de verkar ha en speciell stil Skrattande), serverades kålpudding på papptallrikar som mat. Till det bjöds det lingondricka. Vigselakten var så oromantisk den kunde bli och oerhört långtråkig. Inga tal hölls och det var inga som helst muntrationer. Över lag verkade det ha väldigt lite med kärlek att göra, det verkade mest som ett tråkigt måste.

  • Julligulli
    Chester Copperpot skrev 2014-06-05 17:57:21 följande:
    Bisarrt. Om man hyr in sig på restaurang för ett bröllop så förväntar man sig ju en egen lokal. En del restauranger har ju avkilda festsalar för just såna tillfällen. Antingen har det blivit en miss i kommunikationen mellan värden/restaurangägaren, eller så visste dom helt enkelt inte bättre.

    Det påminner faktiskt om ett bröllop jag var på. Bröllopsceremoni i rådhuset (som jag iofs missade för att jag var så himla bakis) en middag på bröllopsparets favoritpub. Och vi kom dit ganska tidigt på eftermiddagen, och det skulle vankas öl och mat. Jag tror värden bjöd på två eller tre glas var, sen fick man köpa själv i baren. Och middagen var väl helt okej, typiskt pubkäk. Det var ingen som hade nåt problem med själva förutsättningarna för kvällen, att det skulle hållas på en pub. Det var väl en kul grej, liksom.

    Men som med alla bröllop så drog det ut på tiden. Och dom hade bara bokat puben för denna enskilda sammankomst i två timmar, sen släpptes dom andra gästerna in. Och efter två timmar så hade talen och middagen knappt börjat, jag tror vi var inne på förrätten. Och det var fotbollskväll. Och fotbollssupportrar. Och tre storbilds tv som stod på och visade fotboll. Och en massa pubgäster som inte alls tyckte det var kul med ett jävla bröllop när dom skulle kolla på fotboll. Och dom var tvungna att sätta sig framför just den tv som stod närmast bröllopssällskapet.

    Så, ja, bröllopsfesten fick avbrytas i två timmar för att puben var full av en massa folk som kollade på fotboll. Och sen fortsatte festen efteråt. Jag var ganska förbannad över det där, men dom flesta verkade inte bry sig nämnvärt. Så kan det gå...


    Haha, låter som taget ur "Café Bärs"!
Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?