Inlägg från: Anonym (russin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (russin)

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    1.  Brudparet kände på sig att deras föräldrar skulle ställa till det och det var bara de, jag och min sambo (bröllopsvittnen) + föräldrar som skulle komma. Det gällde en kort kyrklig vigsel och en lunch hemma hos dem, kanske 2 timmar.

    Hans föräldrar dök aldrig upp, hans morsa var sur för nåt litet tjafs och bestämmer då att "pappa lilla mår lite dåligt så vi kommer inte". En riktig favoriserande diktatorkärring är hon och son nr 2 gör tydligen allting rätt.

    Hennes mamma dyker upp och är full, liksom karlen hon hade med sig. De hade kört 30 mil onyktra och fick "gå och vila lite" efter vigseln. Så sorgligt.
    --
    2. 70 personer sitter och hoppar i kyrkbänkarna en halvtimme för att brudens föräldrar har kört vilse i Stockholm. De skulle ha blivit upphämtade men den släkting som skulle göra det hade fått magsjuka, så max otur.

    Prästen fick snacka fort som tåget och kantorn fick korta av introna och spela fortare för att vi skulle hinna igenom ceremonin innan nästa vigsel, ganska bisarrt! Men festen sen var underbar.

  • Anonym (russin)
    lejonvalp skrev 2014-06-01 16:45:50 följande:


    Jodå...det är ju lätt att kontrollera sitt skratt. Tycker man något är roligt så tycker man det. Du som leker så fin bakom datorn skrattar säkert själv om u hamnar i samma sits
    Lite skillnad dock mellan att småle diskret och ramla av kyrkbänken av flatgarv medan man lägger en brakare.

    Men en del stackare får förstås inte lära sig vuxen självbehärskning utan förblir 4-åringar hela livet. Det är sådana jag gärna spelar poker med.
  • Anonym (russin)
    Anonym (Yet to come) skrev 2014-06-01 17:05:45 följande:
    Jag tror att det stundande bröllopet kommande helg kan bli det tråkigaste. Hålls i den lilla hålan där brudparet är födda. I denna håla är varenda man/kille suput, för det är det enda som finns att göra. Kvinnorna är tråkiga. Alla har dålig social kompetens och skulle aldrig få för sig att starta en konversation med mig, en främmande storstadsbo.

    Ingen av de bjudna tänker hålla tal, den enda som då känner sig tvungen att hålla ett tal är toastmastern själv, förutom de lekar denne planerat.

    Har sett låtlistan som kommer spelas på festen, och den är avskyvärd.

    Jag har blivit placerad bredvid en tant i denna släkt som a l d r i g slutar prata om totalt triviala ointressanta saker. Samt att hon kommer dalta med mig non stop pga av att jag är gravid. Hon skulle seriöst fråga mig om jag vill ha hjälp att gå på toa.

    Och själv kan jag ju inte bli ens salongsberusad av förklarliga själ.

    Oh joy.
    Hihihihi!

    Ojoj, jag lider med dig. Men samtidigt- det blir ganska kravlöst när man inte ses annars, du kan dra i dem vilka vilda historier som helst.

    Ta ut svängarna och blir tantan för jobbig så be om hennes världsvana råd hur du ska göra på svartklubb, för ibland är det sperma på sofforna och hur ska man kunna sitta ner då utan att förstöra kvällens outfit?

    Du kan också mingla runt när middagen är äten eller mellan rätterna, kasta dig över till första bästa lediga stol och sjung högst av alla till de vissnaste låtarna. Spill mineralvatten i skrevet på fyllbultarna och säg att de såg ut att behöva lite bevattning, de slår säkert inte en gravid kvinna.

    Man har så roligt som man gör sig.
  • Anonym (russin)
    Anonym (Rullande brud.) skrev 2014-06-01 19:48:35 följande:


    Hur fan tänker folk som planerar sina bröllop. "Jaaaaa, kan vi inte ha det i ridhuset och servera chili carne-jag har alltid drömt om det".
    Jamen en del människor är inte mycket för en massa krusiduller. Och andra får knut på trosorna om en servett ligger 5 grader fel i vinkel mot dessertgaffeln.
  • Anonym (russin)
    level61 skrev 2014-06-01 20:53:36 följande:
    Här måste jag bidra känner jag. Min tjejs syster skulle gifta sig och själva bröllopet var inget att skriva hem om. Men festen efteråt. Den hade dom tänkt sig att vi skulle ha i en tvättstuga nära deras hem mitt i ett bostadsområde. Flashigt värre. 2 skålar med ostbågar och grillchips och en 6 pack med 3,5or fick vi dela på. Alla drog utom jag och två polare. Vi ringde efter sprit och satt mellan en mangel och en torktumlare och drack ur plastmuggar. haha
    Jag har sett folk ha vild sex i en tvättstuga i ett BR-område bredvid där vi bodde så partaj på mangeln är ni inte först med, i alla fall.
  • Anonym (russin)
    Anonym (Sandra) skrev 2014-06-01 21:11:46 följande:
    Nu var ju jag inte med på det här bröllopet ifråga eftersom jag var brudgummens ex, och han och jag skulle ha gift oss själva drygt två år tidigare men bröt upp. För att göra en lång historia kort: Allt var toppen mellan oss och sen flyttade hans mamma från Norrland ner till vår stad när hennes äktenskap havererade. Min fästman blev totalt förändrad och från den stunden handlade allt om lilla mamma. Det var som om han alltid hade velat ha hennes odelade uppmärksamhet och när han väl fick den blev han i princip Norman Bates. Så vi planerade bröllopet och alla mina åsikter och planer fick nej, för maaaammmaaa tyckte vi skulle gifta oss i den kyrkan/äta fläskfilé/ha livemusik osv. Jag förklarade att jag inte tänkte gifta mig med honom och hans mamma och vi avslutade allt. Två år senare gifte han sig med en annan och gemensamma bekanta och vänner gick på bröllopet. Dom hade skrattat innan när jag kallade honom Norman (Bates) men efteråt sa alla i princip att helsike, jag hade totalt rätt. Allt på bröllopet var om honom och mamma (som hade en vit klänning med spets). Han satt vid ett bord med frun på ena sidan och mamma på den ena, dansade med mammsen 90% av tiden och dom sa att om dom inte vetat att det var mamman hade de trott att det var de två som gift sig. De flesta på festen hade tydligen gett varandra herregud!blickar och det var mycket snack efteråt. Äktenskapet höll ett helt år och nu bor han och mammsen i samma hyreshus. 
    Scary! .-o
  • Anonym (russin)
    Anonym (--) skrev 2014-06-06 07:31:14 följande:
    Eller som i vårt fall. Vi skulle vilja gifta oss ensamma med enbart mina två barn och det av hans syskon som han har en speciell relation till. Men våra föräldrar blev galna över att inte de och alla syskon fick komma. Med tanke på att vi gifter oss på hans uppväxtort 20 mil bort så är vi i stort sett tvungna att bjuda på middag. Så nu står vi här och måste arrangera middag för 20+ personer fast vi varken vill eller har kompetens. Ärligt talat så är jag inte ett dugg sugen på att fixa det här och det kommer definitivt märkas på middagen. Varför kan folk inte bara acceptera att man vill ha sin bröllopsdag på sitt eget sätt?
    Ta dom till McDonalds och be personalen ge dom gapigaste släktingarna varsin pappkrona på skallen- det kan ju bli en snackis?

    Men det behöver inte vara jättemärkvärdigt. Kan ni inte spåra upp en billig lokal (gemensam lokal i HSB-förening eller nåt) som kan hyras i den stan och slänga fram några cateringfat bara?

    Eller finns det en lokal restaurangskola på nåt gymnasium-det kan bli riktigt bra ibland.

    En enkel klassiker annars är skivad lax med potatissallad och hovmästarsås, lite bröd och sallad så är man hemma. Mamma scans köttbullar till barnen om det finns såna. Släng på 2-3 prinsesstårtor från Ica eller Coop så är det klart.

  • Anonym (russin)
    Anonym (Anonym) skrev 2015-08-31 09:28:26 följande:

    Jag går alltid in med tanken att det är brudparets dag och min uppgift att göra dagen så minnesvärd som möjligt för deras skull. Om det betyder att jag måste fejka skratt under världens tråkigaste och längsta tal eller spela en fotbollsmatch med brudparet klockan ett på natten gör jag det. 


    Fyra tummar upp och all heder åt dig! Tänk om alla tänkte så!!
  • Anonym (russin)
    Anonym (Errrr...) skrev 2017-08-21 14:23:28 följande:
    Vad var det för fel på det?? Det är givetvis helt ok att ha morotskaka och öl. När man gifter sig väljer man väl själv vilken sorts fest man vill ha. Det finns liksom inga regler.

    Snacka om otacksamma och bortskämda gäster... suck!
    Snacka om tråkiga och knepiga värdar säger jag!!

    Men deras historia lär leva länge och berättas av många, nåt ska man väl ha att skratta åt...
Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?