• BandAnna

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    Kaksmulan83 skrev 2015-09-01 21:52:53 följande:

    Min ena kusin gifte sig för sex år sedan... det var en jättefin vigsel i kyrkan men så fort middagen var avslutad och borden fylldes, verkligen fylldes! med spritflaskor både högt och lågt och man såg hur folk fullkomligt tappade fattningen. Brudens morbror ställde sig och gapade i min systers öra "party" och något annat vrål. Då började jag skratta. Bruden var aspackad och stod och hoppade upp och ner på dansgolvet, och när hon märkte att folk ville gå hem pga att det började bli för mycket började hon kramas och gråta. Gör pinsamt. Min kusin alltså brudgummens pappa nitade en av killarna på dansgolvet. Medan fem killar höll min mosters man satt killen som blivit träffad med ispåse på näsan och skämdes.

    Min kusin, brudgummen blev bara gladare och gladare och till slut dansade han endast runt i kalsonger och en bling-bling väst...
    Min kusins ena tjejkompis gick runt från kille till kille och rå flörtade, tills hon fick en rejäl utskällning av sin dåvarande pojkvän att hon betedde sig illa.

    behöver jag fortsätta?

    Varken jag eller min syster har någon vidare kontakt med min kusin efter detta, tror vi alla var rätt chockad över hur ett bröllop kunde bli.


    Sitter här på jobbet och håller på att dö av skratt. 
    Jag förstår att det inte var så kul för er men att läsa om det är bara helt hysteriskt kul. Särskilt brudgummens blingbling och filling utstyrsel där på kvällskvisten (vilket ju faktiskt var helt harmlöst). 

Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?