• Tahoe01

    Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?

    Min bror skulle gifta sig men absolut inte i kyrkan då varken han eller hon var kommifimerade ( dom tyckte det kändes fel) Bröllopet skulle hållas i en s k grotta. Tydligen hade prästen ingen bil då han kom med buss och pästkläderna i en väska.
    Mat fick man hålla med själv alltså det tändes en brasa så man kunnde grilla korv och det visste inte alla om så en del fick åka i väg till affären och handla. Alkoholen fick inte drickas förrän vår pappa hade åkt hem då han är alkoholist vilket var smart.
     Min systers brölopp var inte så noga planerat efter som det skedde ganska hastigt då hon var gravid.
    Min mamma ringde mig och frågade vad man brukade ha för mat på bröllop (min syster var då 29, hon var och är curlad)
    Jag sa att exotisk planka brukar vara populärt ( betår av olika sorters kött och frukt) så min mamma skulle beställa en sådan.
    När brölloppet var avklarat så fick vi veta att mottagningen skulle vara hemma hos brudparet så 40 personer fick tränga ihop sig i köket och hallen  man fick nästan klättra över borden för att komma fram.
    Maten bestod av två olika sorters kött i tunna skivor (typ smörgåspålägg), potatisgratäng och pommes pinnes. Jag fick två skivor kött, mina söner och svärdotter var så hungriga att dom åkte till mac Donalds och åt.
    Tal skulle det hållas visserligen bara två stycken  men dom var långa varav ett bestod av läsning ur bibeln eftersom brudgummens mamma är kristen.
    Sedan skulle det visas film på TV från brudgummens barndom alla fick ju inte plats så hälften såg inget.
    Till kaffet serverades det prinsesstårta och eftersom brudparet är absolutister och brudgummens familj är kristen så serverades det bara läsk.
Svar på tråden Mest bisarra/tråkigaste/konstigaste bröllop ni varit på?