Inlägg från: Idefixx |Visa alla inlägg
  • Idefixx

    BF februari 2015 Göteborg

    Usch förstår att det är jobbigt :( hoppas det går över snart! Är bara illamående till och från, inte alls lika som förut!

    Härligt med bra siffror :) just nu räknar jag med typ samma, födde på "vårat" datum förra gången men 2 dagar innan bf från barnmorskan. Men vad som kan ju hända såklart :) längtar till RUL nu så man får se lite mer :)

  • Idefixx

    Hej!

    Helt dött här ;) imorgon är det tillbaka till verkligheten! Undra om man kommer i sina arbetsbyxor haha :)

    Hur e det med er alla!

    Majabrittan, har du varit på Kub ul ännu?

  • Idefixx

    Jaaa äntligen lite aktivitet här ;)

    Va härligt med bra siffror på Kub 'en !

    Å jätteroligt att dottern reagerade så härligt och positivt. De gjorde våran med och är fortf lika entusiastisk. Mycket prat om att bli storasyster och om bebisar. Vet tyvärr ingen bra bok men tar gärna emot tips jag med.

    Byxorna på jobbet va lite tajta ;) satte ett gummiband runt knapphålet och knappen så nu känns de bättre :) vill inte börja med hängslebyxorna ännu haha :) har dock inte gått upp nått ännu, men ner 1kg. Trots att jag äter mer/oftare nu. Gick dock inte upp så mkt förra gången heller stannade på + 9-10 kg.

  • Idefixx

    Hej och välkommen :)

    Roligt med fler! Jag har inte börjat inreda något, tänkt att bebis ska sova hoss oss ett tag och vi har spjälsäng och en mindre säng man kan ha brevid våran kvar från dottern! Har ett rum som nu inte används till något förutom en massa garderober i som är tänkt att bebis ska få framöver :)

  • Idefixx

    Ja d är klart man vill :) inredde ganska tidigt med dottern! Men denna gången har vi såååå mkt bebiskläder osv i förrådet som jag först behöver veta om vi ska ha kvar lr inte ( bara flick, rosa mm nästan) och vi ska inte ta reda på kön heller. Behöver platsen i förrådet för att få undan garderoberna i d kommande bebisrummet, så jag får väll snällt vänta ;)

  • Idefixx

    Vi hade garderob, mesta låg i korgar/på hyllor. Billy hylla funkar nog utmärkt, kläderna är ju så små med :)

  • Idefixx

    Härligt att du är tillbaka och har haft en bra sem :)

    Funderade på kub men d blev inget då vi var bortresta. Gjorde inge förra gången heller. Va 25 då, 28 nu.

    Gått in i v 16 (15+1) och känner inte av så mkt faktiskt. Lite av "spökveckorna" som börjar nu kanske?

  • Idefixx

    Välkommen tillbaka :)

    Jag var tvungen att berätta dagarna efter jag plussat då jag har ett jobb som kan vara skadligt för barnet. Så de va ju tvungna att omplacera mig omgående.

Svar på tråden BF februari 2015 Göteborg