Hål eller flatsidan?
På vilken sida ska hårdbrödet smöras
På vilken sida ska hårdbrödet smöras
Hålsidan! Så det får plats mer gott smör. (INTE margarin, uäk!)
Vad är hårdbröd? Knäckebröd ska smöras på den flata sidan! ;)
Hålsidan, så att det inte blir för mycket smör.
På den sidan du kallar flatsidan, eftersom det fastnar minst smör där.
Givetvis på flatsidan.
Nu är det ju så att flatsidan faktiskt vann Knäckebrödskriget i år. Så det är bara för oss alla att lyda.
Det beror på. Hur mycket smör man är sugen på eller anser sig bör äta just då. :)
Jag är inget fan av smör på mackan (om det inte är rostbröd eller pinfärskt ur ugnen, för då smälter det) så jag får säga..... ingendera!
På rikemanssidan såklart!
Hålsidan, så att man inte får mjöl och gryn och smulor på smörkniven som man sedan kletar ner hela smörasken med.