Inlägg från: Soccermom |Visa alla inlägg
  • Soccermom

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Holmeeen skrev 2014-08-17 15:41:15 följande:

    Tänkte höra om ni vill vara med i en fb grupp med mammor som får barn i Jan -feb. Med sonen gjorde vi en grupp och vi har god kontakt än i gruppen och de blir ju snart 3 år vi har följts åt.


    Supergärna! Tycker det är mycket smidigare att prata i trådar på Facebook, här blir det rätt rörigt.
  • Soccermom

    Men jag hittar inte heller gruppen... Jag är med i en annan liknande grupp, och då behövde man först bli vän på Facebook med den som skapat gruppen, annars var den dold. Kan det vara så här också kanske?

  • Soccermom

    Eller vänta, hur var det - först skulle man bli vänner med gruppskaparen, sen kunde denne bjuda in en till gruppen.

  • Soccermom
    pingeming skrev 2014-08-19 21:05:24 följande:

    Sök nu på Januari-Februari bebisar 2015 så får vi se om det går :)

    Är en nalle som bild och jag heter My som är admin


    Jag hittar gruppen, men allt ser liksom grått och stängt ut, antar att det är en sluten grupp? Man kan inte se ditt namn heller. Jag skickar ett pm till dig här pingeming med mitt namn, så kan väl du testa att bjuda in mig till gruppen?
  • Soccermom
    pingeming skrev 2014-08-20 08:25:18 följande:

    Så nu har jag bytt gruppnamn till "recept bok :)"

    Så alla som är hemliga kan gå med så sluter vi gruppen sen efter lite medlemmar och byter till rätt namn :)

    Dom som vill gå med senare i gruppen får välja att bli vän med någon av medlemmarna.

    Hoppas ni hittar gruppen nu: m.facebook.com/groups/288950431311288


    Genialt! Går det att göra gruppen sluten sen? Jag vill att det vi har i gruppen stannar inom gruppen så att säga, så att man kan känna sig fri att prata om vad som helst.
  • Soccermom
    Loncelot skrev 2014-08-19 23:35:16 följande:

    Inget respektlös mot er som har fb men ja anser det vara skit o vill inte lägga upp mitt liv på nätet, men jag umgås gärna här


    Du vet, man kan välja hur privat/öppen man är på Facebook också :) Man behöver inte ha sitt fulla namn, och man kan ställa in sekretessen så att inte vem som helst kan söka upp en. Du skulle tex kunna ha ett konto bara för att hänga med i gruppen, med samma nick och bild som här, även om vi andra har våra vanliga facebookprofiler med namn och så. Om du vill :)

    Fördelen som jag ser det med diskussioner på Facebook är att det inte blir så rörigt, varje inlägg kan lätt svaras på och följas utan att det blandas upp med nya inlägg som kommer
  • Soccermom

    Ja du har en tuff tid framför dig mullemeck. Även om det känns overkligt verkar du beredd och sansad. Jag önskar dig all lycka till med processen, och med framtida bebisförsök. Kram

  • Soccermom

    Nu hittade jag också gruppen - det gick inget vidare att söka efter den med Facebookappens sökfunktion, men funkade perfekt när jag klistrade in länken i webbläsaren istället. Tack för att du fixar pingeming!

  • Soccermom

    Vet inte om jag tycker "sluten grupp" är tillräckligt privat - alla kan se namnet på gruppen, vilka som är medlemmar och lite till (men inte vad man postar i gruppen). Det finns något som heter "secret group" också, den är helt dold för alla utom medlemmarna. Jag tycker det är det sekretessalternativet vi ska ha sen när de som vill har joinat gruppen. Haka på nu ni som vill vara med i Facebook-gruppen, som har samma syfte som den här (3:e barnet el mer i jan-feb)!

  • Soccermom
    Unbroken skrev 2014-08-22 20:09:24 följande:

    Hej! Väntar trean kring 10/1. Har två flickor på 3 och 5. Verkar vara en väldigt aktiv grupp det här Någon annan som bor i Stockholmstrakten?


    Välkommen! Jag bor söder om stan :)
  • Soccermom
    pingeming skrev 2014-08-21 21:43:22 följande:

    Hoppas att alla som vill vara med i Facebook gruppen hittar den, kommer om några dagar stänga den och byta namnet!

    Är den gruppen officiell eller sluten soccermom?


    När jag gick med var den officiell, men jag tycker vi byter till secret när den stängs. Är det fler som vill gå med i efterhand går det att ordna genom inbjudan på Facebook.
  • Soccermom

    Jag har också berättat för cheferna, gjorde det i början av veckan, som var första efter semestern. Känns skönt, nu kan jag prata fritt om det med vem som helst. Plus att det verkligen inte går att dölja längre, haha.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!