• Blomflugan

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Mrs we, jag är på rd 6 med blastocyt, nästan synkade alltså :) har inte vågat testa än, tycker det är lite väl tidigt, det är ju bara 11 dagar efter ÄL än. Så tycker inte du ska ge inte upp hoppet om plusset än! Jag känner dock inga som helst symptom så jag är lite inställd på minus, men hoppas gör man ju såklart.

    Jag fick ta ovitrell för att de ska veta exakt tid för ÄL och tar Lutinus nu under ruvning, annars ostimulerat. Tror jag detta är standard på min klinik, de har inte öppet på helger så jag gissar att de vill kunna styra ÄL exakt och sen kanske progesteronet behövs eftersom man påverkar cykeln lite. Känner att det är snillen spekulerar här...

    De hittar inget fel på oss heller och vi är unga, 29 och 31. Har gjort ett misslyckat ET tidigare, detta är första FET. Blev gravid spontant efter ET:et, men det blev MF i v7.

  • Blomflugan

    Googlade lite på babyklister, verkar vara nå homeopatiskt, med andra ord BULL SHIT. Spara pengarna och försök få progesteron istället. Nog för att man griper efter halmstrån men detta kan man faktiskt skippa.

  • Blomflugan

    Tjohoo! Grattis Maggilooo!!! Det är alltid lika härligt att höra när någon lyckas! Har du känt några symptom än?

    Mrs we, progesteron, som även skapas naturligt i kroppen efter ÄL, gör slemhinnan lite mer göttig för embryot att fästa i typ tror jag. Har du inte fått det när du gjort ET? Lutinus och Cirone och allt vad det heter.

  • Blomflugan

    Känner mig också lite deppig, är helt inställd just nu på att det verkligen misslyckats... Har haft molvärk sedan jag började med lutinus flera dagar innan FET, så det är troligtvis bara en biverkning. Har fått svårt att sova, i natt låg jag vaken mellan 3 och 5, ett problem jag hade när jag var gravid (slutade i mf), men tror också det beror på lutinus, har läst att det är en av biverkningarna. Bläk, känner mig helt mentalt ur form...

    Tack för peppen iaf Maggilo, den värmer!

    Mrs we, vilken perfekt tajming med brorsans graviditetsbesked, verkligen sånt man är rustad för nu... :/ helt ok att deppa ihop! Kram

  • Blomflugan

    Helt rätt! Har också upphållt mig med vänner idag för att inte fundera för mycket.

    Jag är på rd 9 idag. Imorgon lr på mån är det bim (vet inte exakt), så känns nervöst. Vågar inte testa än, vill leva kvar i bubblan där det känns som att det kan lyckas. Kommer bli en jobbig vecka, har mycket på jobbet och har inte tid att deppa ihop för länge, känns sådär.

  • Blomflugan

    Åh nej :( fy va trist!! Men du, det är inte du som gör något fel! Det är bara naturens gång och inget vi kan påverka! Förstår att det känns avgrundsdjupt nu, ta lite tid att böla och tyck synd om dig själv, det måste man få göra. Tänk sen på att ni är lyckligt lottade som har kvar i frysen, många får ju inget alls till frysen. Så du slipper gå igenom alla sprutor och skit igen. Är det blastocyster ni har kvar i frysen? Läste att det är typ 60% chans att bli gravid med blastis! Så på de två ni har kvar är ju chansen stor att det faktiskt ska lyckas! Tänk också på att de alrta allra flesta i vår situation faktiskt får barn till slut, vi måste bara vara så in i hel**te envisa och tålmodiga.

    Och när det gäller förhållandet så förstår jag att det kan kännas svårt. Kanske en idé att skaffa ett annat gemensamt projekt förutom barnaskaffandet? Vi renoverar och det är rätt skönt att ha något gemensamt som inte bara kretsar kring att bli gravid.

    Kram!

  • Blomflugan

    Va bra Mrs we, snart dags att komma igång med nästa försök då? Borde väl inte ta mer än typ två veckor? Håller tummar och tår för att det ska lyckas!

    Kunde inte hålla mig ifrån att testa i morse, såg väldigt negativt ut men man kunde ana en skugga i vissa vinklar... Avfärdade det hela som önsketänkande, men när jag tittade på det igen lite senare så såg man ett meeeeega svagt streck. Så jag är försiktigt positiv, tar ett till test imorgon och ser hur det utvecklas. Ingen mens än och har mått lite lite illa idag. Molandet fortsätter men känns inte som mensvärk.

  • Blomflugan

    Skulle gjort som du sa Kelson1 och väntat en dag till, testade imorse igen, lika supersvagt streck och cb digital sa minus :( det är nog bara att vänta och se om mensen kommer. Har td på tors, avvaktar med att testa igen tills då.

  • Blomflugan

    Gud va härligt med fyra veckor i Thailand!! Helt rätt, skit i renoveringsbudgeten, passa på att unna er nåt riktigt härligt! Skönt att du känner dig starkare idag, nu är det bara på't igen!

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!