• MissKS

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    För första gången har jag embryon som långtidsodlas. Förhoppningvis blir det återföring av en fin blastocyst på måndag! Jag har inte hunnit läsa in mig på ämnet ordentligt, vågade knappt hoppas att det skulle bli verklighet. Men kliniken ringde idag (på dag 3) och bekräftade att våra embryo mår bra, vilket innebär att vi kör på till dag 5. Jag känner ingen som varit med om detta och skulle så gärna vilja att det fanns en grupp här på FL för oss som är mitt i blastocyst-projekt, men även för er som siktar på det, eller redan varit igenom det! Hoppas att fler än jag känner så. Själv har jag gått igenom fem IVFer. Den tredje resulterade i min fina son! Han blev till av ett embryo som inte fick bra poäng och återfördes tillsammans med ett annat. Övriga IVFer har jag fått toppembryo på dag 2 eller 3 som aldrig lett till något. Nu är vi alltså inne i syskoncirkusen och hoppas att det ska lösa sig till det bästa. Vi gör IVFer pga att min makes spermier är få i antalet. Vi har väldigt låga chanser till spontan graviditet... Nu går vi till Nordic IVF Malmö och vi trivs otroligt bra. Dessförinnan har vi varit på Öresundkliniken och RMC. Öresund var "sådär" och RMC var en katastrof. Ingen av klinikerna fick någon ordning på min behandling, trots att jag är ung (33 år) och frisk. Nordic satte direkt in vanlig dos av Gonal-F och det har lett till stabilare resultat med lagom antal ägg. Nu återstår bara att bli gravid också. Jag hoppas på att blastocyst är vår lösning. Häng med, dela med dig av dina erfarenheter!!


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
  • Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!
  • Love is everything

    Fortfarande ingen mens... Tröttsamt det här nu! Det är fyra dagar sen jag slutade med Proveran. Och den brukar alltid komma en eller två dagar innan sista tabletten.

    MissKS: Hunger och trötthet låter mycket lovande ju!

  • Troll lycka

    Att det ska va så svårt att få trombyl utskrivet :(

    Läkaren ska ringa upp igen för att diskutera men känns rätt kört... Så rädd för ett tredje missfall...

  • JenJoh5

    Trist att mensen inte kommer som den ska love is everything! Kroppen kan då ställa till det ibland. Hoppas den kommer snart!

    Tråkigt troll-lycka! Hoppas ändå att läkaren lyssnar på dig och att det ordnar sig! Förstår att du är rädd för ännu ett missfall så då tycker man ju att de kunde skriva ut trombyl.

    Kul att vi ändå är så många som snart ruvar! Heja oss alla!!

  • Troll lycka

    Nepp inget trombyl får jag.... Fick just ett långt mail av vår läkare.... Ja ja, bara att hålla allt man har att man inte ska behöva få ett missfall igen..

    Kram på er alla'

  • Kelsson1

    Love is everything: Håller tummarna hårt att mensen kommer snällt nu.

    Troll lycka: Jag tog 1/4 albyl minor på eget bevåg (motsvarar ungefär en trombyl). För mig gick allt bra men vet om ett par tjejer där albyl minor/trombyl ledde till rikliga blödningar tidigt i graviditeten. Skräckupplevelse MAX men allt gick bra och de fick friska fina bebisar.
    Rekommenderar inte någon att ta det på eget bevåg berättar bara om att möjligheten finns.
    Håller tummarna att allt ska gå bra för er även utan Trombyl!

  • JenJoh5

    Så tråkigt Troll-lycka! Hoppas verkligen det går bra för dig ändå! Har också hört det där med att ta albyl minor ist, att det skulle ha typ samma funktion.

  • Troll lycka

    Tack snälla för omtanken allihopa! Glad att ni finns <3

    Mmmm jag vågar nog inte ta det på eget bevåg. Bara att hoppas hoppas att det går bra.. För oss alla!

    Hur har ni gjort m alkohol o socker och sånt. Hur långt innan insättning har ni lagt av m sånt? Tänkte ta ett glas vin ikv. Blir ju ostimulerat FET om ca 2,5v... Ett glas borde väl göra varken till eller från. Vid behandlingarna har jag slutat med sånt i samband med starten av behandlingen...

    Trevlig helg alla!

  • Kattflickan

    Nu är jag ruvare!!! Allt gick bra idag. Nu ska jag bara invänta TD.

    Jag slutade med alkohol nån månad innan FET. Men ett glas vin ikväll borde inte göra någon skillnad Trolllycka.

    Jag gick faktiskt ut ikväll med några vänner, drack en alkoholfri öl och kom undan med det

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!