• Kelsson1

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    JenJoh5: Du har alla förutsättningar att lyckas när det redan en gång tagit på ostimulerat. Jag håller tummarna hårt att det bara ska ta ett försök till!
    Jag minns inte riktigt när kliniken öppnar igen efter sommaruppehållet men tror att det var kring 8/8.

  • Kelsson1

    JenJoh5: Ja har man fler embryon i frysen har man inte panik på samma sätt som med sista

    Love is everything: Jag hoppas så att kliniken går med på stimulerat för mig också nu sista gången.
    Med dottern var det färskförök och jag var så söndertrasad av ÄP att jag var sjukskriven i två veckor o kunde inte göra annat än att sitta (eller ja halvligga) i soffan. Nu sista FET var på första semesterdagen men blev ingen vila för det för åkte direkt iväg med dottern (maken jobbade ännu) o hade fullt upp i en vecka.
    För egen del tror jag inte att det gör någon skillnad, tror mer på hormoner som behövs för mig.

  • Kelsson1

    MissKS: Stort Grattis till ruvarstatus! Håller tummarna hårt!

    Kattflickan: Håller tummarna att ÄL är bara lite sen!

  • Kelsson1

    Jag pratade med kliniken idag och sa till att jag vill testa stimulerad FET nästa gång, sköterskan skulle föra det vidare till läkaren och återkomma imorgon eller måndag.

  • Kelsson1

    Kattflickan: Så synd men ibland kan ÄL vara väldigt sen också, du har inte tänkt fortsätta testa med billiga tester åtminstone?

    MissKS: Har aldrig fått stimulerat så jag har inte heller riktigt koll på när det används men hoppas att jag kan få det nu sista gången.

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!