• Troll lycka

    Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!

    Ja nu vill man komma igång alltså!! Vår klinik öppnar 7/8. Jag beräknar att det blir FET ca v35. Hoppas hoppas hoppas........!

  • Troll lycka
    MissKS skrev 2014-08-06 21:07:18 följande:

    Det har gått jättebra! Bara en blastocyst behövde tinas och är nu tillbaka hos oss. Det är så skönt på nåt sätt. Jag känner mig väldigt hoppfull just idag! Kliniken peppade oss som tusan.


    Besök mig gärna, nabbarochklor.bloggproffs.se
    Men åååååå va roligt!! Grattis!!!! Håller tummar o tår!!!!
  • Troll lycka

    Idag öppnade kliniken. E säkert så högt tryck idag så ringer imorgon och säger att vi ska köra igång m FET. Måtte allt gå bra för oss allihopa nu! Kram på er!

  • Troll lycka

    Kattflickan- va kul!! Jag har en cykel på ca 28 dagar och en gång fick jag utslag om stickan på dag 22! Så kroppen kan spela med en ibland! Lycka till nu, håller tummarna hårt!!

    Vi ringde kliniken idag och det var bara att börja testa med ägglossningstester och ringa när man fick utslag. Hon sa även att chanserna med en blasto var betydligt större till graviditet, sånt vill man ju gärna höra! :))))

    Trevlig helg på er!!

  • Troll lycka

    Ja verkligen helt idiotiskt att inte ha öppet på helgen. Man är ju stressad redan som det e och sen ska man oroa sig för den biten... Vi har turen att cvl har öppet alla dagar tom röda. Då vi gick på rpc var den där oron över helgerna stor. Lycka till, hoppas det löser sig!!

  • Troll lycka

    Jättekonstigt att alla gör så olika! Vår klinik sa att man alltid sätter tillbaka 6 dagar efter utslag på Stickan... Hm konstigt...

Svar på tråden Vi som sätter hoppet till långtidsodling och återföring av blastocyst! Utbyte av tankar, erfarenheter, funderingar och pepp!