• Micksann

    Någon som känner till Mattias Brännström?

    Ravelli !

    Jag har köpt och betalat för en blå Corvette som Mattias hade till salu på Blocket på sommaren 2013. Jag bestämde mig för att chansa och betalade den 5/8-2013  till Mattias, bilen är inte levererad ännu, jag har ringt och pratat med honom, skickat e-post mm men inget händer.  Han har startat ett nytt företag som heter Shipping Cars R US, det finns på nätet och har även en sida på Facebook. Jag har ringt dit och där finns en trevlig tjej som jobbar på kontoret, hon har fixat så han ringt tillbaka och förklarat både det ena och andra. Jag tänker att vänta till och med nästa vecka också sedan bör jag nog gå till advokat och polis för en anmälan. Han har skickat ett köpekontrakt/leveransorder med sitt p-nummer som organisationsnummer, det betyder att han är personligt ansvarig och det finns möjlighet att göra en anmälan för bedrägeri här i Sverige i och med att affären är utförd i här. Om du vill hänga på här och smida planer så hör av dig på min e-post.

    Mvh/ Micke

  • Micksann
    mrrock skrev 2015-01-23 11:20:01 följande:

    Köpte en Mustang av Mattias förra året,Skulle väl inte rekommendera honom till nån annan.Han gick knappt att få tag i efter man skickat pengar.Oseriös är bara förnamnet,Jag fick bilen efter många om och men.Det mest kriminella var väl att bilden på blocket inte var på bilen jag fick.


    Hör av dig du med! hoegberg@telia.com

    //M
  • Micksann
    skärp er skrev 2015-03-01 14:03:04 följande:

    Ofta att du är den riktiga mattias..


    MattiasB skrev 2015-03-01 02:26:23 följande:

    Hej, jag skulle vilja komma I kontakt med Er som pastar sej blivit lurade av mej, +17864195299 Mattias



    Hej Mattias Brännström!
    Så bra att du hör av dig här, numret stämmer ju, det är ju till dig.
    Tyvärr så tänker jag inte höra av mig då jag under snart 19 månader väntat på bilen. Jag har ringt flera gånger och skickat sms -utan att få svar. Du sa att det är bättre att skicka sms till dig för då kan du höra av dig när du har tid mm, men med samma resultat, inget samtal eller svar tillbaka!


    Jag ringde Shipping Cars R Us och pratade med Susanne, bad att hon skulle lämna dig ett meddelande att jag söker dig mm! Men med precis samma resultat som tidigare, ingen Mattias som hör av sig! Om du är inne och läser det här hoppas jag att du hör av dig snarast, och det med positiva besked om att bilen är på väg. Och med starka bevis på det, samt att den även är i det skick som utlovas i annonsen. Annars vill jag ha mina pengar tillbaka + 12% ränta på beloppet jag betalat till dig.


    Jag är en man som har krav, och att låna ut pengar är inte gratis, det vet även du.


    (Läs tidigare i tråden så ser du vem jag är, du har både namn, e-post och telefonnummer till mig.)


     


    Mvh // M

Svar på tråden Någon som känner till Mattias Brännström?