• Lijess

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej hej.

    Får jag hänga på här?

    Är i v 13+6 och på KUB undersökningen för ett par dagar sedan fick jag reda på att jag väntar enäggstvillingar. Spännande! :) BF bör vara 17.januari.

  • Lijess

    Mina ligger bredvid varandra, eller de gjorde det under KUBen. Ska också på ul hos läkare den 11.aug och hoppas då vi kan tjuvkika lite på vad det är för kön- vet att det är enäggstvillingar med tunn skiljevägg. :)

    Litenblirstor1: jag har också väldigt svårt för värmen. Aldrig varit så tidigare.

  • Lijess

    Glimmar00: Jag hade ljusrosa strimmor av blod då och då mellan vecka 8-11 men i mitt fall var det sköra slemhinnor. :) Är nu i v.17+6.

    Såå nervös inför ul imorgon. Hade missfall i mars så jag har så svårt för att våga tro på att allt är ok. Hoppas! :)

  • Lijess

    LillaLina01: roligt att höra allt gick bra.

    Likt som du hade även jag läkarbesök igår. Mina två mår också bra. De var svårundersökta för de var så livliga där inne.

    Mina delar också moderkaka så ul varannan vecka. Vi frågade vilket kön det var och det läkaren sa hon trodde det var två tjejer där inne. Enäggingar visste jag sedan tidigare. :) Jag var så otroligt nervös innan så nu har en stor sten släppt från axlarna.

    Fick även veta att när det är enäggstvillingar m tunn skiljevägg som delar moderkaka så vill de inte att man går mer än 37 veckor med bebbarna i magen.

    Glimma00: Jag var i v13 när jag fick missfallet och eftersom det inte är så länge sen (i mars) så har jag varit så väldigt nervös, men nu känns allt skönt.

  • Lijess

    Jag gick ner 2kg de första två månaderna och ligger fortfarande minus 2kg. Har precis gått in i vecka 18. Har dock lite extra att ta av.

  • Lijess

    Hej.

    Jag går på Södersjukhuset i Stockholm och får ultraljud varannan vecka i och med att det är enäggstvillingar som delar moderkaka. Annars hade jag fått ul mer sällan.

    För er som bor i Sthlm finns det en tvillingkurs redan nu på torsdag som vi ska gå på. Den anordnas av tvillingklubben om jag förstod min sambo rätt som anmälde oss.

    Jag är i v.19 och har fått riktigt ont av foglossning. Ont när jag går längre sträckor, ont när jag sitter framför datorn ett par timmar, ont när jag hjälper sonen mm. Var hos en sjukgymnast som skrev ett fint underlag om jag ville ha sjukskrivning. :)

  • Lijess

    Glimmar00: Jag skrev in mig på Södra BB eftersom jag även ville ha min förlossning där. Nu går inte det med tvillingar men jag har fortfarande kvar mvc där. Får se om jag byter eller inte. De kan vara lite svåra att få tag på pga telefonkön ofta är fylld för dagen. Trivs du hos Södermalms barnmoskor?

    Nadia27: ja, vi har fått bekräftelse - kontakta dem och se vad som hänt så ni kommer med. :)

  • Lijess

    Vi har också köpt en Donkey duo. Det enda vi behöver köpa till är en styck liggklädsel.

    Tycker det är en smidig och fin vagn. ????

  • Lijess

    Även jag har blivit sjukskriven. Har foglossning så det sjunger om det. När jag sitter, står, går eller t ex försöker klä på min två-åring. Känns skönt för när jag gått med lilla sonen fram och tillbaks till dagis som är ca (nu mera) 10 min åt ett håll är jag helt slut av bäckensmärtor och vad som känns som mjölksyra/träningsvärk i magen. Mycket bättre nu dock när jag har möjlighet att vila mer men nog sjutton drar man igång massa andra projekt - hjärnan tror kroppen orkar mer än vad den gör. :) Optimist!

  • Lijess

    Jag köpte jättefina amningsbh:ar från glammom.se förra gången. Bra kvalitet och fina modeller. Gå in och kolla. :)

    Vi har också köpt en Bugaboo Donkey och babyskydd (maxi cosi) med adapter och åkpåsar till skydden från Bozz. De passar även fint i liggdelarna. Känns bra. ????

Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015