• liten blir stor1

    Tvillingar i dec- jan 2015

    Hej! Undrar om det finns andra där ute som också väntar tvillingar i december-januari? Jag har bf 7 Jan.
    Vore trevligt att få kontakt med er och höra hur ni mår och hur det går :) och kanske kan vi följas åt.
    Hälsningar linda

  • Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015
  • Malin83hbg

    Hej hej!

    Kul o hitta denna tråden

    Jag hoppar på här ;)

    Jag/Vi väntar också tvillingar... Tvåäggs trodde dem på UL!

    Är i V 13, beräknad BF 20/1-15

  • misstagmedmening

    Hej, 'får man hoppa in här. ? :)
    väntar tvillingar med bf 20/12.
    Vecka 18 nu och har ändå inte riktigt greppat vi ska ha två små !
    Men halva tiden har gått nu när man räknade tvilling graviditet sa BM så får nog börja förstå snart ;) spännande !

    Hur mår ni ? jag mår inget illa längre men kan knappt gå utan svimma, kan inte sitta utan bli yr.. fler som har det så ? Känns så konstigt.

    Ha en bra dag !

  • Sudden

    Hej och välkomna nya!

    Knepigt med yrsel. Lågt blod/järnvärde ihop med lågt blodtryck? Jag är visserligen bara i v 15 än men jag är lite yr på morgonen. Mår annars jättebra. Mitt järn(?)värde var strax under 120 vilket är lite lågt så jag ska käka extra järn. Blodtryck runt 100-105 så det är också lågt. Kanske är det samma för dig?

    Jag undrar om nån har tips på inredningssajt el tidning med inspirerande bilder på barnrum/barnsängar i sovrummet? (Gärna för twins :)) Family Living är bra men gärna fler tips - tack :)

    Bor i lght och kommer att ha två spjälsängar i sovrummet tills vi flyttar nån gång.

  • LillaLina01

    Hej! Var på KUB idag och fick veta att vi väntar tvillingar. Jag är jättechockad men otroligt lycklig och förväntansfull. Men också mycket oro, att det inte ska gå bra osv. Men försöker njuta och ta en dag i taget nu!

    Bf 23 januari.

    Mådde illa till vecka 7 annars har jag mått rätt bra. Väldigt trött och otroligt hungrig mest hela tiden :)

  • LillaLina01

    Jag väntar enäggstvillingar ska jag tillägga. Känner mig orolig för komplikationer. Har fått för mig att det är mer riskfyllt. Detta är mina första så jag har mycket att smälta och lära :)

  • misstagmedmening

    enligt ultraljudet i vecka 16 vi gjorde så sa de att vi väntar två äggstvilliningar, men jag har läst i boken jag fick av min BM om tvillingar och lite på nätet att man inte kan veta de helt 100% genom att se de på ett ultraljud. Utan man tar ett prov på moderkakan sen om det är så att barnen har samma kön. vet inte vad som stämmer , någon som vet ?

    vi ska på rul nästa vecka, kommer då va i vecka 19. de har redan kollat så allt ligger som det ska och nu är det det vanliga ultraljudet som nu kommer ta 60 min ist för 30 min. hoppas på få veta kön iom de e två.

    finns här någon BF lista ? :)

  • RockTheRebell

    Idag har vi lyssnat på hjärtan o de var tv1 152 och Tv2 155. Jag har vart säker på en av varje innan. O tyckt det vore coolt med tre killar. Men två tjejer vore också kul! Denna väntan! Nu sitter jag på sjukgymnastiken o väntar på foglossningsbälte.. 6 kg + i v 16. Tänkte mig ju ca 32 kg + så det ser.lovande ut haha. Väger fortfarande 3-5 kg mindre än inskrivningen de tidigare grav. Hur har ni det med rörelser o så? Mina har rave var tredje dag o lite skvalp däremellan

  • eb93

    Hej! Hoppar in här om det går bra. Var på privat ultraljud igår för att se att allt såg bra ut med bebisen och det gjorde det. Det var bara det att det var inte en bebis, utan två. Blev väldigt chockad och är det fortfarande, vet inte riktigt hur man ska klara av två små bebisar. Hade inte haft en tanke på att det kunde vara mer än en där inne hehe. Är i vecka 13+4 fick jag veta igår också, och även att den ena bebisen är en pojke! Hur gamla är ni andra här inne om jag får fråga? Själv är jag bara 21.

Svar på tråden Tvillingar i dec- jan 2015