• Anonym (**)

    Dela på oss under semestern?

    Jag hade löst problemet med dins sons pappa istället, för att lägga över lösningen på den personen som har minst med det att göra, din nuvarande sambo.

    Jag förstår att han vill åka med sin son, det känns ju lite taskigt att så här långt efteråt från när ni bestämde ni skulle åka, komma och säga att ni två inte kan. Varför har du inte löst problemet med sonens pass tidigare, och varför berätta för barnen innan något är helt klart?

    Jag tycker att du har klantat dig här, du borde löst pass-frågan innan ni bestämde utlandsresa. Nu får du stå ditt kast, synd bara att det drabbar ditt barn också.

  • Anonym (**)
    Anonym (WhatToDo?) skrev 2014-07-01 13:14:26 följande:
    Både jag och sambon fick hasta med passen i "sista sekund", då vi båda missat att passen hunnit gå ut.

    Så du menar att de ska kunna åka själva och sedan komma hem och prata om semestern, med risk för att min son hör och blir ledsen?
    Ja, det menar jag. Har man inte koll på sina pass så får man stå sitt kast. Jag tycker det är synd om din sambos pojke som ska bli utan sin utlandssemester för att du inte har koll på att ditt barn inte har ett pass.

    Hur5 gör ni när andra i er omgivning åker på semester och din son inte är med, blir han ledsen då också? Livet är inte rättvist.
Svar på tråden Dela på oss under semestern?