• vfja

    Soc delar ut liserbergsbiljetter

    Åt helvete fel, varför ska de få räkmackor? Om soc hade oändligt med pengar hade det varit rätt, men nu tas pengarna från andra områden.

  • vfja
    Drottningen70 skrev 2014-07-01 15:16:52 följande:

    Du och dina gelikar äcklar mig oerhört TS. Att din familj för tillfället får skära ned på standarden som de flesta andra under föräldraledighet, alltså under en begränsa tid gör att du jämför dig med barn och familjer som under lång tid lever på försörjningsstöd. Dessa extrasaker som du i din vidriga missunnsamhet grämer dig över är i långa loppet en samhällsinvestering, som gör att barn i sådana familjer hamnar mindre i utanförskap och får mindre psykisk ohälsa och har större möjligheter att må bra och bli bidragande vuxna. Att för en gångs skull få komma tillbaka till skolan i höst och också kunna berätta att man gjort nåt speciellt är värt mer än guld för dessa barn. Som sagt TS, du och dina gelikar äcklar mig nåt oerhört. Tvi!


    Skitsnack att Lisebergsbiljetter förhindrar psykisk ohälsa. Det handlar om skattepengar, inte någon rik miljonär som skänkt pengar till behövande.
Svar på tråden Soc delar ut liserbergsbiljetter